Povezane vesti
"I pčele su na pravoj strani" i sam Vučić u neverici: Sns pčele teledirigovane od strane domaćina da napadnu blokadere u…
Kurir 09.06.2025
BEOGRAD - "Danas je bio jedan poseban nuklearni napad u Kosjeriću, SNS pčele koje su teledirigovane bile od strane domaćina da napadnu blokadere", rekao je i sam u neverici predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sinoćnoj konferenciji iz sedišta SNS posle… »
"Bio je jedan poseban nuklearni napad u Kosjeriću": Vučić: "SNS pčele bile teledirigovane"
Blic 09.06.2025
"Danas je bio jedan poseban nuklearni napad u Kosjeriću, SNS pčele koje su teledirigovane bile od strane domaćina da napadnu blokadere", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sinoćnoj konferenciji za štampu nakon izbora u Zaječaru i izbora u… »
Vesti dana »

"Želiš li eksploziju? Daj mi eksploziju" Čitači usana otkrili deo misterioznog razgovora Putina i Trampa
Alo pre 27 minutajoš 43 povezane

U ovim delovima Srbije će biti vrlo opasno vreme: Još danas vrelina, a onda drastičan preokret
Mondo pre 2 minutajoš 12 povezanih

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 7 satijoš 11 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 7 satijoš 10 povezanih

Bogdanović pričao o burnom tajm-autu Pešića, zna šta „orlovi“ moraju bolje da urade VIDEO
Nova pre 2 minutajoš 8 povezanih