Povezane vesti

Ronaldo nagovestio ostanak u Al Nasru

Ronaldo nagovestio ostanak u Al Nasru

Sportski žurnal 09.06.2025
„Budućnost? Ništa se neće promeniti. Al Nasr? Da”. Kristijano Ronaldo je nagovestio ostanak u Al Nasru. Njegov ugovor ističe na kraju meseca, iako je izvor Bi-Bi-Sija naveo da je saudijski klub uveren da će produžiti ugovor s Portugalcem spekulisalo se… »
Ronaldo nagovestio da će ostati u Al Nasru

Ronaldo nagovestio da će ostati u Al Nasru

Radio sto plus 09.06.2025
Ronaldov ugovor sa Al Nasrom ističe na kraju meseca, a iako je izvor Bi-Bi-Sija (BBC) naveo da je klub uveren da će produžiti ugovor sa fudbalerom, spekulisalo se da bi nekadašnji fudbaler Real Madrida i Mančester junajteda mogao da ode. Ronaldo je… »
Ronaldo progovorio o svojoj budućnosti

Ronaldo progovorio o svojoj budućnosti

Vesti online 09.06.2025
Portugalija je osvojila Ligu nacija, a strelac jednog od dva gola u regularnom delu meča (2:2) za svoj nacionalni tim bio je čuveni Kristijano Ronaldo. On je posle osvajanja trofeja rekao da još planira da igra fudbal, kao i da će ostati u Al Nasru… »
Još koliko dugo ćemo i gde gledati Kristijana Ronalda?

Još koliko dugo ćemo i gde gledati Kristijana Ronalda?

Sputnik 09.06.2025
Portugalija je osvojila Ligu nacija, a strelac jednog od dva gola u regularnom delu meča (2:2) za svoj nacionalni tim bio je čuveni Kristijano Ronaldo. On je posle osvajanja trofeja rekao da još planira da igra fudbal, kao i da će ostati u Al Nasru… »
Kristijano Ronaldo prelomio! Evo gde će Portugalac nastaviti karijeru

Kristijano Ronaldo prelomio! Evo gde će Portugalac nastaviti karijeru

Večernje novosti 09.06.2025
Reprezentacija Portugala je osvojila Ligu nacija posle boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv Španije. FOTO: Tanjug/AP Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo je napustio igru pre vremena zbog vremena. Bio je veoma emotivan posle… »
Kraj sage - Ronaldo doneo konačnu odluku! Posle osvajanja Lige nacija Portugalac otkrio gde nastavlja karijeru!

Kraj sage - Ronaldo doneo konačnu odluku! Posle osvajanja Lige nacija Portugalac otkrio gde nastavlja karijeru!

Kurir 09.06.2025
Posle osvajanja Lige nacija sa Portugalom, Kristijano Ronaldo je potvrdio da nema nameru da napušta Al Nasr. "Moja budućnost? Praktično se ništa neće promeniti. Ostajem u Al Nasru? Da", proučio je jasno slavni Portugalac. "Znate koliko sam star, bliže… »
Ronaldo: Moja budućnost? Ništa se neće promeniti

Ronaldo: Moja budućnost? Ništa se neće promeniti

Sport klub 09.06.2025
Kristijano Ronaldo i u narednom periodu nosiće dres Al Nasra. To je potvrdio posle finala Lige nacija u kojem je sa Portugalom posle penala savladao Španiju. „Moja budućnost? Praktično se ništa neće promeniti. Ostajem u Al Nasru? Da.“, odgovorio je 40 –… »
Kristijano Ronaldo otkrio gde će igrati sledeće sezone

Kristijano Ronaldo otkrio gde će igrati sledeće sezone

Telegraf 09.06.2025
Nakon što je sa Portugalijom u nedelju veče osvojio Ligu nacija, Kristijano Ronaldo je potvrdio gde će igrati sledeće sezone! Naime, poznati transfer novinar Fabricio Romano je objavio vest pod oznakom „Breaking News“ i javlja da Ronaldo ostaje u Al… »

Vesti dana »