Povezane vesti

Visoke cene "oterale" turiste iz komšiluka: Nekada plaže bile krcate, a sada zvrje prazne

Visoke cene "oterale" turiste iz komšiluka: Nekada plaže bile krcate, a sada zvrje prazne

Mondo pre 3 dana
U Hrvatskoj je zabeležen pad broja turista prema pisanju britanskog lista "Ekspres". U Hrvatskoj je u poslednje tri godine zabeležen pad broja turista prema informacijama britanskog " Ekspres-a". Kako navodi ovaj list, Hrvatska je godinama bila omiljena… »
Nekad im u junu plaže bile pune, a SAD maltene prazne! Visoke cene odvratile turiste od letovanja kod njih

Nekad im u junu plaže bile pune, a SAD maltene prazne! Visoke cene odvratile turiste od letovanja kod njih

Kurir pre 3 dana
Piše britanski tabloid Ekspres (Expres s) i navodi da je "ova balkanska zemlja godinama bila omiljena destinacija za posetioce iz Nemačke, Austrije, Češke i Italije, ponajviše zbog nižih cena". - U poslednje tri godine cene u hrvatskom turizmu porasle su… »
Hrvati u velikom problemu Nekad im u junu plaže bile pune, a sad maltene prazne!

Hrvati u velikom problemu Nekad im u junu plaže bile pune, a sad maltene prazne!

Alo pre 3 dana
Broj turista koji posećuju Hrvatsku naglo je pao, što predstavlja ozbiljan udarac za turistički sektor. Piše britanski tabloid Ekspres (Expres s) i navodi da je "ova balkanska zemlja godinama bila omiljena destinacija za posetioce iz Nemačke, Austrije… »
Broj turista naglo pao: Visoke cene ozbiljan udarac za turistički sektor u Hrvatskoj

Broj turista naglo pao: Visoke cene ozbiljan udarac za turistički sektor u Hrvatskoj

Blic pre 3 dana
Broj turista koji posećuju Hrvatsku naglo je pao, što predstavlja ozbiljan udarac za turistički sektor, piše britanski tabloid Ekspres (Expres s) i navodi da je "ova balkanska zemlja godinama bila omiljena destinacija za posetioce iz Nemačke, Austrije… »
Britanci bili u Hrvatskoj na odmoru pa zažalili: "Žao mi je što zemlja ide u ovom pravcu"

Britanci bili u Hrvatskoj na odmoru pa zažalili: "Žao mi je što zemlja ide u ovom pravcu"

Blic pre 3 dana
Britanski tabloid "Express" u jednom tekstu iznosi žestoke kritike na račun Hrvatske, tvrdeći da nagli porast cena ozbiljno narušava ugled te zemlje kao pristupačne turističke destinacije.Navode i da je broj turista koji posećuju Hrvatsku naglo opao, što… »
Britanci zarili prst u oko Hrvatima "svi im okreću leđa"! Sada je stigao odgovor, sve negiraju: Mi ne znamo odakle im to...

Britanci zarili prst u oko Hrvatima "svi im okreću leđa"! Sada je stigao odgovor, sve negiraju: Mi ne znamo odakle im to...

Alo pre 3 dana
Broj turista koji posećuju Hrvatsku naglo je pao, što predstavlja ozbiljan udarac za turistički sektor, piše britanski tabloid Ekspres (Expres s) i navodi da je "ova balkanska zemlja godinama bila omiljena destinacija za posetioce iz Nemačke, Austrije… »

Vesti dana »