Повезане вести

Високе цене "отерале" туристе из комшилука: Некада плаже биле крцате, а сада зврје празне

Високе цене "отерале" туристе из комшилука: Некада плаже биле крцате, а сада зврје празне

Мондо 09.06.2025
У Хрватској је забележен пад броја туриста према писању британског листа "Експрес". У Хрватској је у последње три године забележен пад броја туриста према информацијама британског " Експрес-а". Како наводи овај лист, Хрватска… »
Некад им у јуну плаже биле пуне, а САД малтене празне! Високе цене одвратиле туристе од летовања код њих

Некад им у јуну плаже биле пуне, а САД малтене празне! Високе цене одвратиле туристе од летовања код њих

Курир 09.06.2025
Пише британски таблоид Експрес (Експрес с) и наводи да је "ова балканска земља годинама била омиљена дестинација за посетиоце из Немачке, Аустрије, Чешке и Италије, понајвише због нижих цена". - У последње три године цене у… »
Хрвати у великом проблему Некад им у јуну плаже биле пуне, а сад малтене празне!

Хрвати у великом проблему Некад им у јуну плаже биле пуне, а сад малтене празне!

Ало 09.06.2025
Број туриста који посећују Хрватску нагло је пао, што представља озбиљан ударац за туристички сектор. Пише британски таблоид Експрес (Експрес с) и наводи да је "ова балканска земља годинама била омиљена дестинација за… »
Број туриста нагло пао: Високе цене озбиљан ударац за туристички сектор у Хрватској

Број туриста нагло пао: Високе цене озбиљан ударац за туристички сектор у Хрватској

Блиц 09.06.2025
Број туриста који посећују Хрватску нагло је пао, што представља озбиљан ударац за туристички сектор, пише британски таблоид Експрес (Експрес с) и наводи да је "ова балканска земља годинама била омиљена дестинација за… »
Британци били у Хрватској на одмору па зажалили: "Жао ми је што земља иде у овом правцу"

Британци били у Хрватској на одмору па зажалили: "Жао ми је што земља иде у овом правцу"

Блиц 09.06.2025
Британски таблоид "Експресс" у једном тексту износи жестоке критике на рачун Хрватске, тврдећи да нагли пораст цена озбиљно нарушава углед те земље као приступачне туристичке дестинације.Наводе и да је број туриста који посећују… »
Британци зарили прст у око Хрватима "сви им окрећу леђа"! Сада је стигао одговор, све негирају: Ми не знамо одакле им то...

Британци зарили прст у око Хрватима "сви им окрећу леђа"! Сада је стигао одговор, све негирају: Ми не знамо одакле им то...

Ало 09.06.2025
Број туриста који посећују Хрватску нагло је пао, што представља озбиљан ударац за туристички сектор, пише британски таблоид Експрес (Експрес с) и наводи да је "ова балканска земља годинама била омиљена дестинација за… »

Вести дана »