Povezane vesti
"Tražio sam jedan jedini razlog za život" Bolna ispovest Bojana Marovića: Smrt oca najteže podneo, a ovo mu je jedino…
Kurir 09.06.2025
Bojan Marović kaže da ocu koga je rano izgubio redovno posećuje grob, kao i da se teško nosio sa tim gubitkom, sve dok mu majka nije postala stub i oslonac za to kako da sve bolje podnese. Naime, pevač je ranije ispričao koliko mu i danas fali otac. -… »
"Svaki dan sam išao Na grob i pričao mu šta me boli": Naš pevač sa 16 godina doživeo porodičnu tragediju, ni dan danas mu bol…
Blic 09.06.2025
Pevač Bojan Marović retko govori o svom privatnom životu, ali jednom prilikom otvorio je dušu o svemu. Naime, on je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" pričao o detinjstvu, životu i karijeri, a tada se dotakao gubitka oca. Bojan je ostao… »
Vesti dana »
Ariston otvorio pogon, a država novčanik – basnoslovna subvencija za fabriku u Nišu
Nova ekonomija pre 22 minutajoš 37 povezanih
Petnaestogodišnjak iz okoline Ivanjice uz pretnju nožem opljačkao osamdesetdevetogodišnju staricu
Morava info pre 22 minutajoš 49 povezanih
Moguća nacionalizacija Naftne industrije Srbije 'pod određenim uslovima', izjavio Lavrov
Slobodna Evropa pre 18 minutajoš 41 povezana
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 28 minutajoš 33 povezane