Povezane vesti
Ono što se desilo našoj pevačici (36) na slavlju nijednom pevaču ne bi smelo da se dogodi: "Odmah se snađem"
Blic 09.06.2025
Pevačica Aleksandra Bursać doživela je peh na proslavi na kojoj je pevala. Gost joj je naručio pesmu koju nije znala. - Desilo mi se, sećam se i koja je to pesma bila, „Šta će mi šalvare" Vere Ivković, mislim to je stvarno stara pesma i jako lepa, ali… »
Pevačica doživela peh koji nikako nije smeo da joj desi! Pevala na veselju, a onda se dogodilo nešto neočekivano: To mi se…
Kurir 09.06.2025
Pevačica Aleksandra Bursać doživela je peh na jednoj proslavi na kojoj je pevala, a kako kaže, to joj nije bio prvi put da doživi taj vid neprijatnosti Kako je otkrila, gost joj je naručio pesmu koju nije znala. - Desilo mi se, sećam se i koja je to… »
Pevačici se usred slavlja dogodilo ono što ne bi smelo: Evo kako se spasila od gosta
Telegraf 09.06.2025
Pevačica Aleksandra Bursać doživela je peh na proslavi na kojoj je pevala. Gost joj je naručio pesmu koju nije znala. - Desilo mi se, sećam se i koja je to pesma bila, „Šta će mi šalvare" Vere Ivković, mislim to je stvarno stara pesma i jako lepa, ali… »
Vesti dana »

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 55 povezanih

Vučinić: Opozicija ponovo pokazala da iza protesta ne stoji pijetet prema žrtvama u Novom Sadu
RTV pre 3 satajoš 23 povezane