Povezane vesti
Da li su "pobednici" hrabri i za parlamentarne izbore? Umesto konkretnih odgovora, SNS ponudio - tapšače
N1 Info 09.06.2025
Posle rezultata izbora u Zaječaru i Kosjeriću, građani i studenti ponovili su zahtev za prevremenim parlamentarnim izborima. Hoće li ih biti? Predsednik vladajuće stranke odbacio je ovu mogućnost, a usput pokazao je kako izgledaju neravnopravni uslovi… »
Ivković: Vučić zna dobro da analizira rezultate i zna da ovo nisu dobri rezultati za njega
Novi magazin 09.06.2025
Izbore u Kosjeriću posmatrao je i politikolog Aleksandar Ivković. On za N1 navodi da je "opozicija značajno, dramatično smanjila razliku i zaostatak u odnosu na vlast i prethodne izbore u Kosjeriću". "Mislim da predsednik Vučić zna dobro da analizira… »
Ivković: Vučić zna dobro da analizira rezultate i zna da ovo nisu dobri rezultati za njega
N1 Info 09.06.2025
Izbore u Kosjeriću posmatrao je i politikolog Aleksandar Ivković. On za N1 navodi da je "opozicija značajno, dramatično smanjila razliku i zaostatak u odnosu na vlast i prethodne izbore u Kosjeriću". "Mislim da predsednik Vučić zna dobro da analizira… »
Danas 09.06.2025
zbore u Kosjeriću posmatrao je i politikolog Aleksandar Ivković. On za N1 navodi da je „opozicija značajno, dramatično smanjila razliku i zaostatak u odnosu na vlast i prethodne izbore u Kosjeriću“. „Mislim da predsednik Vučić zna dobro da analizira… »
Vesti dana »
Nemački kancelar poručio da više ne postoji svetski poredak kakav smo znali
Radio 021 pre 39 minutajoš 31 povezana
Visoki savet tužilaštva nije usvojio dnevni red, tužioci za JTOK nisu izabrani
Vesti online pre 5 satijoš 26 povezanih
Biberovićev meč karijere, Boldvin srušio PAO uz zvuk sirene!
Sport klub pre 34 minutajoš 26 povezanih