Повезане вести
Гоца Божиновска о проституцији на естради: Сви знамо ко се тиме бави!
Вести онлине 09.06.2025
Гоца Божиновска је већ више од четири деценије на естради, па се током свих тих година нагледала и наслушала свега и свачега. Тако је била свесна да је и проституција било нешто што се на естради дешава. Гоца је једном приликом… »
"Газда на тезги ме пита колико коштам, одеш у два са два и то то..." Гоца Божиновска проговорила о проституцији на естради…
Курир 09.06.2025
Певачица Гоца Божиновска једном приликом је говорила о проституцији у јавном свету и све изненадила признањем. Како је тада открила, зна ко се од њених колегиница бави најстаријим занатом, а прокоментарисала је и тада актуелни… »
"Газда на тезги ме пита колико коштам..." Гоца проговорила о проституцији на естради "Знали смо која се..."
Телеграф 09.06.2025
Певачица Гоца Божиновска једном приликом је говорила о проституцији у јавном свету и све изненадила признањем. Певачица је без "длаке" на језику признала да међу њеним колегиницама има оних које се баве старим занатом… »
"Газда на тезги ме пита колико коштам, одеш у два са два и то је то!" Певачица (60) проговорила о проституцији на естради
Блиц 09.06.2025
Певачица Гоца Божиновска једном приликом је говорила о проституцији, те истакла да зна ко се од њених колегиница бави најстаријим занатом. - Увек је то било присутно, ми колеге смо знали између себе шта се дешава и ко се тиме… »
Вести дана »
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 34 минутајош 4 повезане
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 24 минутајош 1 повезана
Важно ако данас мењате новац: Огласила се НБС, ово је званично саопштење
Ало пре 34 минутајош 2 повезане