Povezane vesti

Goca Božinovska o prostituciji na estradi: Svi znamo ko se time bavi!

Goca Božinovska o prostituciji na estradi: Svi znamo ko se time bavi!

Vesti online pre 10 dana
Goca Božinovska je već više od četiri decenije na estradi, pa se tokom svih tih godina nagledala i naslušala svega i svačega. Tako je bila svesna da je i prostitucija bilo nešto što se na estradi dešava. Goca je jednom prilikom govorila o tome, te… »
"Gazda na tezgi me pita koliko koštam, odeš u dva sa dva i to to..." Goca Božinovska progovorila o prostituciji na estradi…

"Gazda na tezgi me pita koliko koštam, odeš u dva sa dva i to to..." Goca Božinovska progovorila o prostituciji na estradi…

Kurir pre 10 dana
Pevačica Goca Božinovska jednom prilikom je govorila o prostituciji u javnom svetu i sve iznenadila priznanjem. Kako je tada otkrila, zna ko se od njenih koleginica bavi najstarijim zanatom, a prokomentarisala je i tada aktuelni skandal pevača Radiše… »
"Gazda na tezgi me pita koliko koštam..." Goca progovorila o prostituciji na estradi "Znali smo koja se..."

"Gazda na tezgi me pita koliko koštam..." Goca progovorila o prostituciji na estradi "Znali smo koja se..."

Telegraf pre 10 dana
Pevačica Goca Božinovska jednom prilikom je govorila o prostituciji u javnom svetu i sve iznenadila priznanjem. Pevačica je bez "dlake" na jeziku priznala da među njenim koleginicama ima onih koje se bave starim zanatom. Božinovska je prokomentarisala i… »
"Gazda na tezgi me pita koliko koštam, odeš u dva sa dva i to je to!" Pevačica (60) progovorila o prostituciji na estradi

"Gazda na tezgi me pita koliko koštam, odeš u dva sa dva i to je to!" Pevačica (60) progovorila o prostituciji na estradi

Blic pre 10 dana
Pevačica Goca Božinovska jednom prilikom je govorila o prostituciji, te istakla da zna ko se od njenih koleginica bavi najstarijim zanatom. - Uvek je to bilo prisutno, mi kolege smo znali između sebe šta se dešava i ko se time bavi. Ja odem na tezgu… »

Vesti dana »