Povezane vesti

Prava drama u Specijalnom sudu u Beogradu! Emisija "Crna hronika" donela detalje iz sudnice: Poslušani su bitni presluškivani…

Prava drama u Specijalnom sudu u Beogradu! Emisija "Crna hronika" donela detalje iz sudnice: Poslušani su bitni presluškivani…

Kurir pre 4 dana
Prava drama dogodila se u Specijalnom sudu u Beogradu u postupku protiv Veljka Belivuka i ostalih optuženih za sedam ubistava, otmice, trgovinu drogom i oružjem, kao i silovanje jednog mladića. Emisija "Crna hronika" na Kurir televiziji donosi detalje iz… »
Na suđenju Belivuku preslušani razgovori pripadnika grupe

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas su u nastavku suđenja pripadnicima grupe Veljka Belivuka preslušani audio zapisi razgovora optuženih. U sudnici je najpre preslušan razgovor Belivuka i njegove supruge Bojane Belivuk od 15. septembra 2020… »
"Volim te: Najviše!" u sudnici pušten telefonski razgovor i Velje Nevolje i njegove supruge: "Iz ovoga sam zaključio da ja…

"Volim te: Najviše!" u sudnici pušten telefonski razgovor i Velje Nevolje i njegove supruge: "Iz ovoga sam zaključio da ja…

Blic pre 5 dana
U Specijalnom sudu u Beogradu, pred kojim se vodi postupak protiv Veljka Belivuka i ostalih optuženih za sedam ubistava, otmice, trgovinu drogom i oružjem, kao i silovanje jednog mladića u prostorijama koje je, prema optužnici, koristila kriminalna grupa… »
"Srećo moja, volim te najviše" u sudnici pušten telefonski razgovor Veljka Belivuka i njegove žene Bojane nekoliko meseci pred…

"Srećo moja, volim te najviše" u sudnici pušten telefonski razgovor Veljka Belivuka i njegove žene Bojane nekoliko meseci pred…

Kurir pre 5 dana
U Specijalnom sudu u Beogradu, pred kojim se vodi postupak protiv Veljka Belivuka i ostalih optuženih za sedam ubistava, otmice, trgovinu drogom i oružjem, kao i silovanje jednog mladića u prostorijama koje je, prema optužnici, koristila kriminalna grupa… »

NIN pre 5 dana
U Specijalnom sudu u Beogradu danas su u nastavku suđenja pripadnicima grupe Veljka Belivuka preslušani audio zapisi razgovora optuženih. U sudnici je najpre preslušan razgovor Veljka Belivuka i njegove supruge Bojane Belivuk od 15. septembra 2020… »

B92 pre 5 dana
U Specijalnom sudu u Beogradu danas su u nastavku suđenja pripadnicima grupe Veljka Belivuka preslušani audio zapisi razgovora optuženih. U sudnici je najpre preslušan razgovor Belivuka i njegove supruge Bojane Belivuk od 15. septembra 2020. godine, na… »
Ko su Spale i Kratos? Ova imena čula su se na suđenju grupi Belivuk, pomenuta i kuća strave u Tršiću

Ko su Spale i Kratos? Ova imena čula su se na suđenju grupi Belivuk, pomenuta i kuća strave u Tršiću

Telegraf pre 5 dana
U Specijalnom sudu u Beogradu danas su u nastavku suđenja pripadnicima grupe Veljka Belivuka preslušani audio zapisi razgovora optuženih. U sudnici je najpre preslušan razgovor Belivuka i njegove supruge Bojane Belivuk od 15. septembra 2020. godine, na… »

Vesti dana »