Povezane vesti

Porađa se supruga našeg pevača: On objavio fotku ispred porodilišta: "Hajde, snago moja"

Porađa se supruga našeg pevača: On objavio fotku ispred porodilišta: "Hajde, snago moja"

Blic pre 7 dana
Pevač Aleksa Perović i njegova supruga Isidora uskoro će postati bogatiji za još jednog člana. Aleksa Perović je danas odveo Isidoru da se porodi, a pre nego što je otišla u porodilište mu je i pozirala. On je objavio fotografiju supruge tik pred porođaj… »
Porodila se žena našeg pevača! Postao tata po treći put, objavio sliku iz porodilišta: "Hvala ti živote!"

Porodila se žena našeg pevača! Postao tata po treći put, objavio sliku iz porodilišta: "Hvala ti živote!"

Telegraf pre 7 dana
Pevač Aleksa Perović danas, 9. juna, po treći put postao otac! Njegova supruga Isidora na svet je donela njihovo prvo zajedničko dete, a emotivni tata nije krio sreću, vest je odmah podelio na Instagramu uz dirljivu fotografiju iz porodilišta. Na slici… »
Porađa se supruuga našeg pevača: On je ispratio do porodilišta i objavio fotografiju "Hajde, snago moja"

Porađa se supruuga našeg pevača: On je ispratio do porodilišta i objavio fotografiju "Hajde, snago moja"

Telegraf pre 7 dana
Pevač Aleksa Perović i njegova suprzga Isidora uskoro će postati roditelji. On je danas ispratio ženu do porodilišta te se oglasio sa tog mesta. On je ovekovečio trenutak kada ju je odveo da se porodi, a ona mu je pozirala ispred porodilišta. Fotografija… »
Porađa se supruga našeg pevača! Aleksa Perović objavio fotku supruge ispred porodilišta: "Hajde, snago moja"

Porađa se supruga našeg pevača! Aleksa Perović objavio fotku supruge ispred porodilišta: "Hajde, snago moja"

Kurir pre 7 dana
Aleksa Perović i njegova supruga Isidora uskoro će postati bogatiji za još jednog člana. Pevač je danas odveo Isidoru da se porodi, a pre nego što je otišla u porodilište mu je i pozirala. On je objavio fotografiju supruge tik pred porođaj i napisao: -… »
Razveo se u tajnosti, a sada mu se žena porađa! Pevač otkrio šta se dešava ispred porodilišta! (Foto)

Razveo se u tajnosti, a sada mu se žena porađa! Pevač otkrio šta se dešava ispred porodilišta! (Foto)

Alo pre 7 dana
Fotografiju je objavio na svom Instagram profilu i dodao emotivan opis. Aleksa Perović će uskoro dobiti još jedno dete čiji pol pevač i njegova supruga Isidora i dalje kriju od javnosti. Buduća majka je upravo stigla u porodilište Narodni front, a pevač… »

Vesti dana »