Povezane vesti

Tanji Bošković uručena nagrada „Zlatni pečat” Kinoteke

Tanji Bošković uručena nagrada „Zlatni pečat” Kinoteke

RTS pre 28 dana
U prisustvu kolega, porodice i prijatelja, glumica Tanja Bošković danas je u svečanoj atmosferi Jugoslovenske kinoteke primila jedno od najznačajnijih priznanja u oblasti filmske umetnosti – nagradu Zlatni pečat, koja se dodeljuje za izuzetan doprinos… »
Tanja Bošković u suzama primila nagradu "Zlatni pečat": Glumici uručeno priznanje Jugoslovenske kinoteke "Na filmu sam uvek…

Tanja Bošković u suzama primila nagradu "Zlatni pečat": Glumici uručeno priznanje Jugoslovenske kinoteke "Na filmu sam uvek…

Kurir pre 28 dana
Glumici Tanji Bošković dodeljena je u Jugoslovenskoj kinoteci nagrada za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti "Zlatni pečat". U prepunoj sali "Makavejev" dočekana je gromoglasnim aplauzom, uz prisustvo svojih kolega, među kojima su bili Zlata Numanagić… »
Tanji Bošković uručen Zlatni pečat: "Moja nagrada je to što su ovo ovde moji prijatelji"

Tanji Bošković uručen Zlatni pečat: "Moja nagrada je to što su ovo ovde moji prijatelji"

N1 Info pre 28 dana
Zlatni pečat Kinoteke uručen Tanji Bošković Najviše priznanje koje Jugoslovenska kinoteka dodeljuje za izuzetan doprinos razvoju filmske umetnosti - Zlatni pečat - uručen je slavnoj glumici Tatjani Tanji Bošković na svečanosti u sali „Makavejev“, a zatim… »
Slavna majka primila prestižnu nagradu, ćerka uz nju! Predivne slike iz Jugoslovenske kinoteke

Slavna majka primila prestižnu nagradu, ćerka uz nju! Predivne slike iz Jugoslovenske kinoteke

Hello pre 28 dana
Tanja Bošković ovogodišnja je dobitnica nagrade Zlatni pečat, koja joj je uručena povodom 76 godina od osnivanja Jugoslovneske kinoteke. - Pre nekoliko dana proslavila sam 50 godina od diplomiranja. Nisam verovala da ću preživeti i to u ovakvom zdravlju… »
Zlatni pečat Jugoslovenske kinoteke uručen Tanji Bošković

Zlatni pečat Jugoslovenske kinoteke uručen Tanji Bošković

Novi magazin pre 28 dana
Najviše priznanje Jugoslovenske kinoteke za izuzetan doprinos razvoju filmske umetnosti - Zlatni pečat - uručen je danas glumici Tatjani Tanji Bošković. U saopštenju piše da je potom prikazan digitalno restaurisani film Košava (1974), u kojem je… »
Ljiljana Dragutinović se pojavila u javnosti: Slavnu glumicu mnogi jedva prepoznali, skratila je dugu kosu, a jedan detalj je…

Ljiljana Dragutinović se pojavila u javnosti: Slavnu glumicu mnogi jedva prepoznali, skratila je dugu kosu, a jedan detalj je…

Kurir pre 28 dana
Glumici Tanji Bošković dodeljena je u Jugoslovenskoj kinoteci nagrada za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti "Zlatni pečat". U prepunoj sali "Makavejev" dočekana je gromoglasnim aplauzom, uz prisustvo svojih kolega, među kojima su bili Ljiljana… »
Zlatni pečat Kinoteke uručen Tanji Bošković

Zlatni pečat Kinoteke uručen Tanji Bošković

Telegraf pre 28 dana
Najviše priznanje koje Jugoslovenska kinoteka dodeljuje za izuzetan doprinos razvoju filmske umetnosti - Zlatni pečat - uručen je slavnoj glumici Tatjani Tanji Bošković na svečanosti 9. juna u sali „Makavejev“, a zatim je prikazan digitalno restaurisani… »
Svekrva Marije Kilibarde posle dužeg vremena u javnosti i više ne izgleda isto: Jedva smo je prepoznali FOTO

Svekrva Marije Kilibarde posle dužeg vremena u javnosti i više ne izgleda isto: Jedva smo je prepoznali FOTO

Story pre 28 dana
Jugoslovenska kinoteka proslavila je 6. juna 76 godina svog postojanja, a na ceremoniji upriličenoj tim povodom dodeljen je i "Zlatni prsten" glumici Tanji Bošković povodom njenog glumačkog doprinosa srpskom i jugoslovenskom filmu. Tim povodom u… »
Tanja Bošković otkrila svoj najveći glumački uspeh: Glumici uručen "Zlatni pečat", a ona priznala zbog kojih stvari nije bila…

Tanja Bošković otkrila svoj najveći glumački uspeh: Glumici uručen "Zlatni pečat", a ona priznala zbog kojih stvari nije bila…

Blic pre 28 dana
Glumica Tanja Bošković izjavila je da nije očekivala nagradu "Zlatni pečat", koja joj je uručena danas u Jugoslovenskoj kinoteci, i da je celo svoje srce dala filmu "Balkan ekspres". Pre uručenja priznanja za doprinos filmskoj umetnosti, Bošković je… »
Glumici Tanji Bošković uručen "Zlatni pečat": Smatram da je moj najveći glumački uspeh - zdravlje

Glumici Tanji Bošković uručen "Zlatni pečat": Smatram da je moj najveći glumački uspeh - zdravlje

Euronews pre 28 dana
Glumici Tanji Bošković uručena je nagrada "Zlatni pečat" u Jugoslovenskoj kinoteci u prisustvu članova njene porodice, kolega i prijatelja, koji je, kako kaže, čine "najsrećnijom ženom na svetu". "Pre nekoliko dana proslavila sam 50 godina od… »
Tanja Bošković dobitnica nagrade "Zlatni pečat"

Tanja Bošković dobitnica nagrade "Zlatni pečat"

B92 pre 28 dana
Glumica Tanja Bošković dobila je nagradu "Zlatni pečat". Nagrada joj je uručena danas u Jugoslovenskoj kinoteci, a ona je tim povodom rekla da je nije očekivala ali i da je celo svoje srce dala filmu "Balkan ekspres". Pre uručenja priznanja za doprinos… »
Tanja Bošković, dobitnica Zlatnog pečata Kinoteke: „Živim u onoj generaciji koja je mogla sebi da dozvoli grešku“

Tanja Bošković, dobitnica Zlatnog pečata Kinoteke: „Živim u onoj generaciji koja je mogla sebi da dozvoli grešku“

Danas pre 28 dana
Ovogodišnja dobitnica priznanja Jugoslovenske kinoteke – Zlatni pečat za doprinos filmskoj umetnosti Tatjana Tanja Bošković izjavila je danas da je to jedno od najvažnijih priznanja iz filmske umetnosti koje je mogla da dobije i ocenila da nisu važne… »
Ovogodišnja dobitnica Zlatnog pečata Kinoteke Tanja Bošković: Nisu važne nagrade, već prijateljstva

Ovogodišnja dobitnica Zlatnog pečata Kinoteke Tanja Bošković: Nisu važne nagrade, već prijateljstva

N1 Info pre 28 dana
Ovogodišnja dobitnica priznanja Jugoslovenske kinoteke - Zlatni pečat za doprinos filmskoj umetnosti Tatjana Tanja Bošković izjavila je danas da je to jedno od najvažnijih priznanja iz filmske umetnosti koje je mogla da dobije i ocenila da nisu važne… »

Vesti dana »