Povezane vesti
Glumici Kim Novak "Zlatni lav" za životno delo na Filmskom festivalu u Veneciji
Euronews 09.06.2025
Američka glumica Kim Novak biće nagrađena "Zlatnim lavom" za životno delo na 82. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, koji se održava od 27. avgusta do 6. septembra, saopštili su organizatori festivala, "Veoma sam dirnuta što sam dobila prestižnu… »
Američkoj glumici Kim Novak „Zlatni lav“ za životno delo
Sputnik 09.06.2025
Američka glumica Kim Novak biće nagrađena "Zlatnim lavom" za životno delo na 82. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, koji se održava od 27. avgusta do 6. septembra, saopštio je danas Venecijanski bijenale. „Veoma sam dirnuta što sam dobila… »
Glumici Kim Novak "Zlatni lav" za životno delo na filmskom festivalu u Veneciji
Telegraf 09.06.2025
Američka glumica Kim Novak biće nagrađena "Zlatnim lavom" za životno delo na 82. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, koji se održava od 27. avgusta do 6. septembra, saopštio je danas Venecijanski bijenale. "Veoma sam dirnuta što sam dobila… »
Ova glumica je dobitnica "Zlatnog lava" za životno delo FOTO
B92 09.06.2025
Glumica Kim Novak biće nagrađena "Zlatnim lavom" za životno delo na 82. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, koji se održava od 27. avgusta do 6. septembra. "Veoma sam dirnuta što sam dobila prestižnu nagradu 'Zlatni lav' sa tako izuzetno… »
Vesti dana »

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana