Povezane vesti
Cela glava mu oblivena krvlju: Radoš Bajić objavio fotografiju sa seta pa zabrinuo pratioce: "Ginuo sam bezbroj puta, bio u…
Kurir pre 5 dana
Da je na snimanju novog filma Radoša Bajića i te kako dinamično, dokazuje i Instagram objava našeg proslavljenog glumca i producenta. Bajić je na pomenutoj društvenoj mreži objavio selfi na kojem mu sa glave lije krv. Naime, u pitanju je scenska boja… »
Cela glava oblivena krvlju: Glumac objavio fotografiju sa seta, pa zabrinuo pratioce: "Bezbroj puta sam bio u ranama" (Foto)
Blic pre 5 dana
Glumac Radoš Bajić objavio je fotografiju na kojoj izgleda kao da mu je glava oblivena krvlju. Radoš Bajić otkrio je detalje sa snimanja filma "Čuvar ikone Svetog Đorđa" na kojem mu sa glave lije krv. U pitanju je scenska boja, a glumac je pokazao kako… »
Lice Radoša Bajića obliveno krvlju: Glumac se odmah oglasio FOTO
B92 pre 5 dana
Poznati glumac i reditelj Radoš Bajić iznenadio je svoje pratioce objavom na društvenim mrežama - na fotografiji koju je podelio, njegovo lice bilo je prekriveno "krvlju", što je na prvi pogled izazvalo zabrinutost među fanovima. Međutim, sve je – srećom… »
Lice radoša bajića prekriveno krvlju! Potresne scene, glumcu stiže podrška: "Drži se..."
Alo pre 5 dana
Kako je naveo, zarad uloga je ginuo bezbroj puta. Glumac Radoš Bajić šokirao je svoje brojne pratioce kada je objavio fotografiju na kojoj mu je lice potpuno krvavo. Šokantna fotografija je uplašila mnogobrojne korisnike mreža, a on se oglasio i otkrio o… »
Lice Radoša Bajića obliveno krvlju, glumac se odmah oglasio: "Ginuo sam bezbroj puta, bio u ranama..."
Telegraf pre 5 dana
Glumac Radoš Bajić šokirao je svoje pratioce slefi fotografijom na kojoj je pokazao krvavo lice. Šokantna fotografija je uplašila mnogobrojne korisnike mreža, a on se oglasio uz fotografiju. Kako je naveo "ginuo je bezbroj puta", bio obliven krvlju, a… »
Vesti dana »

Kristijan Golubović je pobednik "Farme 8": Imao više glasova od Pece i osvojio 20.000 evra (video)
Blic pre 4 satijoš 7 povezanih

Tramp na vojnoj paradi u Vašingtonu! Proslava 250 godina postojanja američke vojske - prisustvuje oko 200.000 ljudi, uz stroge mere bezbednosti (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 7 satijoš 1 povezana