Повезане вести
Цела глава му обливена крвљу: Радош Бајић објавио фотографију са сета па забринуо пратиоце: "Гинуо сам безброј пута, био у…
Курир 09.06.2025
Да је на снимању новог филма Радоша Бајића и те како динамично, доказује и Инстаграм објава нашег прослављеног глумца и продуцента. Бајић је на поменутој друштвеној мрежи објавио селфи на којем му са главе лије крв. Наиме, у… »
Цела глава обливена крвљу: Глумац објавио фотографију са сета, па забринуо пратиоце: "Безброј пута сам био у ранама" (Фото)
Блиц 09.06.2025
Глумац Радош Бајић објавио је фотографију на којој изгледа као да му је глава обливена крвљу. Радош Бајић открио је детаље са снимања филма "Чувар иконе Светог Ђорђа" на којем му са главе лије крв. У питању је сценска боја, а… »
Лице Радоша Бајића обливено крвљу: Глумац се одмах огласио ФОТО
Б92 09.06.2025
Познати глумац и редитељ Радош Бајић изненадио је своје пратиоце објавом на друштвеним мрежама - на фотографији коју је поделио, његово лице било је прекривено "крвљу", што је на први поглед изазвало забринутост међу фановима… »
Лице радоша бајића прекривено крвљу! Потресне сцене, глумцу стиже подршка: "Држи се..."
Ало 09.06.2025
Како је навео, зарад улога је гинуо безброј пута. Глумац Радош Бајић шокирао је своје бројне пратиоце када је објавио фотографију на којој му је лице потпуно крваво. Шокантна фотографија је уплашила многобројне кориснике мрежа, а… »
Лице Радоша Бајића обливено крвљу, глумац се одмах огласио: "Гинуо сам безброј пута, био у ранама..."
Телеграф 09.06.2025
Глумац Радош Бајић шокирао је своје пратиоце слефи фотографијом на којој је показао крваво лице. Шокантна фотографија је уплашила многобројне кориснике мрежа, а он се огласио уз фотографију. Како је навео "гинуо је безброј пута"… »
Вести дана »
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Времеплов: Умро српски писац Милутин Бојић, аутор поеме "Плава гробница"
РТВ пре 1 сатјош 1 повезана
Кишан и ветровит дан пред нама: Највиша дневна температура 14 степени
Телеграф пре 19 минутајош 2 повезане
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 6 сатијош 1 повезана