Povezane vesti
"U trenutku se sve zacrnelo, Samo se osetio dim" Oglasili se putnici nakon havarije u Užicu: Opisali detalje užasa! Mini bus…
Kurir pre 30 dana
U popodnevnim satima u naselju Tatinac, kod takozvanih "Ilića kuća", došlo je do izbijanja požara na minibusu koji je saobraćao na redovnoj liniji gradskog prevoza. U trenutku kada je vatra izbila, u vozilu su se nalazili putnici, a prema prvim… »
"Osetili smo dim, sve se zacrnelo": Užas kod Užica, zapalio se minibus pun putnika (Video)
Mondo pre 30 dana
Kod Užica se u popodnevnim časovima zapalio minibus pun putnika. Danas u popodnevnim časovima u naselju Tatinac, kod takozvanih "Ilića kuća", izbio je požar na minibusu koji je bio pun putnika, saznaje "RINA". Minibus je saobraćao na redovnoj liniji… »
„U jednom trenutku se sve zacrnelo“ Minibus pun putnika pretvorio se u buktinju, drama kod Užica
Dnevnik pre 30 dana
UŽICE: U popodnevnim satima u naselju Tatinac, kod takozvanih “Ilića kuća”, došlo je do izbijanja požara na minibusu koji je saobraćao na redovnoj liniji gradskog prevoza. U trenutku kada je vatra izbila, u vozilu su se nalazili putnici, a prema prvim… »
„Samo smo osetili dim i u jednom trenutku se sve zacrnelo“: Zapalio se minibus pun putnika kod Užica
Nova pre 30 dana
U popodnevnim satima u naselju Tatinac, kod takozvanih "Ilića kuća" kod Užica, došlo je do izbijanja požara na minibusu koji je saobraćao na redovnoj liniji gradskog prevoza. U trenutku kada je vatra izbila, u autobusu su se nalazili putnici, a prema… »
Drama kod Užica: Zapalio se mini-bus pun putnika: "Samo smo osetili dim, sve se zacrnelo" (video)
Blic pre 30 dana
U popodnevnim satima u naselju Tatinac, kod takozvanih "Ilića kuća" kod Užica, došlo je do izbijanja požara na minibusu koji je saobraćao na redovnoj liniji gradskog prevoza. U trenutku kada je vatra izbila, u autobusu su se nalazili putnici, a prema… »
Zapalio se mini bus, unutra bilo putnika: Drama u Užicu, vatrogasci na terenu (foto)
Kurir pre 30 dana
Na redovnoj liniji gradskog prevoza Užice-Tatinac zapalio se mini bus prevoznika "Bečej prevoz". - To je redovna linija, bilo je nekoliko putnika unutra, ali na svu sreću niko nije povređen. Ne znam ni ja šta se dogodilo, sada idem na lice mesta pa ću… »
Drama kod Užica: Zapalio se minibus pun putnika
B92 pre 30 dana
U popodnevnim satima u naselju Tatinac, kod takozvanih "Ilića kuća", došlo je do izbijanja požara na minibusu koji je saobraćao na redovnoj liniji gradskog prevoza. U trenutku kada je vatra izbila, u vozilu su se nalazili putnici, a prema prvim… »
Zapalio se autobus, crni dim kuljao na sve strane Policija i vatrogasci na licu mesta (foto)
Alo pre 30 dana
Na redovnoj liniji gradskog prevoza Užice-Tatinac zapalio se mini bus prevoznika Bečej prevoz. Autor: Z.G. - To je redovna linija, bilo je nekoliko putnika, ali na svu sreću niko nije povređen. Ne znam ni ja šta se dogodilo, sada idem na lice mesta pa ću… »
Osetili smo dim i u trenutku se sve zacrnelo! Zapalio se minibus na redovnoj liniji, vozač reagovao odmah
Telegraf pre 30 dana
Vesti dana »

Imali više od 91 bod na maloj maturi, a ostali neupisani u srednje škole! Jedna banalna greška opasno koštala đake: "To je najgori scenario koji može da im se desi"
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

"Kakva su ovo: S**nja?!" Preokret koji niko nije očekivao! Tramp je potpuno izgubio strpljenje sa Putinom, a iza svega se krije samo jedan cilj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 6 satijoš 1 povezana