Povezane vesti
„U jednom trenutku se sve zacrnelo“ Minibus pun putnika pretvorio se u buktinju, drama kod Užica
Dnevnik 09.06.2025
UŽICE: U popodnevnim satima u naselju Tatinac, kod takozvanih “Ilića kuća”, došlo je do izbijanja požara na minibusu koji je saobraćao na redovnoj liniji gradskog prevoza. U trenutku kada je vatra izbila, u vozilu su se nalazili putnici, a prema prvim… »
„Samo smo osetili dim i u jednom trenutku se sve zacrnelo“: Zapalio se minibus pun putnika kod Užica
Nova 09.06.2025
U popodnevnim satima u naselju Tatinac, kod takozvanih "Ilića kuća" kod Užica, došlo je do izbijanja požara na minibusu koji je saobraćao na redovnoj liniji gradskog prevoza. U trenutku kada je vatra izbila, u autobusu su se nalazili putnici, a prema… »
Zapalio se autobus, crni dim kuljao na sve strane Policija i vatrogasci na licu mesta (foto)
Alo 09.06.2025
Na redovnoj liniji gradskog prevoza Užice-Tatinac zapalio se mini bus prevoznika Bečej prevoz. Autor: Z.G. - To je redovna linija, bilo je nekoliko putnika, ali na svu sreću niko nije povređen. Ne znam ni ja šta se dogodilo, sada idem na lice mesta pa ću… »
Osetili smo dim i u trenutku se sve zacrnelo! Zapalio se minibus na redovnoj liniji, vozač reagovao odmah
Telegraf 09.06.2025
U popodnevnim satima u naselju Tatinac, kod takozvanih "Ilića kuća", došlo je do izbijanja požara na minibusu koji je saobraćao na redovnoj liniji gradskog prevoza. U trenutku kada je vatra izbila, u vozilu su se nalazili putnici, a prema prvim… »
Vesti dana »
SKUP BROJ 3 održan u Kragujevcu: Dočekani biciklisti "Čuvari Ustava", predstavljeni kandidati Studentske liste (FOTO)
InfoKG pre 5 satijoš 26 povezanih
Vang Ji: Poseta Sija Vašingtonu donela novi napredak u odnosima između Kine i SAD
Euronews pre 1 danjoš 35 povezanih
(Foto) Izvučena tela svih šestoro stradalih u eksploziji u stambenoj zgradi u Atini
Newsmax Balkans pre 10 satijoš 31 povezana
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Radio 021 pre 6 satijoš 27 povezanih