Повезане вести

Марко Николић више није тренер ЦСКА! Србин завршио своју мисију у Москви, па се обратио навијачима: "Ово је вероватно најтежа…

Марко Николић више није тренер ЦСКА! Србин завршио своју мисију у Москви, па се обратио навијачима: "Ово је вероватно најтежа…

Курир 09.06.2025
Српски фудбалски тренер Марко Николић завршио је своју мисију у Москви. Наиме, након годину дана, прослављени стручњак напушта клупу ЦСКА. После одласка из клуба, Николић се обратио навијачима руског великана. „Ово је вероватно… »
Марко, обећао си титулу! Руси подсетили на Николићеве речи, стигао и његов одговор!

Марко, обећао си титулу! Руси подсетили на Николићеве речи, стигао и његов одговор!

Спортске.нет 09.06.2025
Трофејни српски тренер Марко Николић изненадио је многе одлуком да крајем прошле недеље, након само једне сезоне, напусти московски ЦСКА, а дану када је озваничен растанак Србина са престоничким тимом Русије повела се велика… »
Николић навијачима ЦСКА: Најтежа одлука у каријери

Николић навијачима ЦСКА: Најтежа одлука у каријери

Спорт клуб 09.06.2025
Марко Николић више није тренер ЦСКА из Москве. Одлучио је да после годину дана напусти Русију. Српски тренер се након одласка из клуба обратио навијачима ЦСКА. „Ово је вероватно најтежа одлука у мојој каријери, али сам је донео и… »
Марко Николић напустио ЦСКА, па се емотивно обратио навијачима: „Најтежа одлука у каријери“

Марко Николић напустио ЦСКА, па се емотивно обратио навијачима: „Најтежа одлука у каријери“

Нова 09.06.2025
Марко Николић, српски фудбалски стручњак, више није тренер ЦСКА из Москве и одлучио је да после годину дана напусти Русију. Српски тренер се након одласка из клуба обратио навијачима ЦСКА и то на веома емотиван начин. „Ово је… »
"Спреман сам да прихватим изазов": Марко Николић донео неочекивану одлуку, одлази из ЦСКА

"Спреман сам да прихватим изазов": Марко Николић донео неочекивану одлуку, одлази из ЦСКА

Мондо 09.06.2025
Марко Николић је на опште изненађење свих решио да напустио ЦСКА из Москве и преузме АЕК из Атине. Марко Николић више није тренер ЦСКА из Москве, а бивши шеф струке Партизана решио је да после годину дана напусти Русију. А, како… »
Огласио се Марко Николић: "Ово ми је најтежа одлука у каријери!"

Огласио се Марко Николић: "Ово ми је најтежа одлука у каријери!"

Б92 09.06.2025
Српски стратег Марко Николић је говорио о одласку из ЦСКА. Марко Николић је и званично је завршио своју епизоду у ЦСКА Москви, одлучивши да каријеру настави у грчком АЕК-у. У изјави за званичну клупску прес службу, Николић није… »
Најтежа одлука у каријери: Марко Николић напустио ЦСКА

Најтежа одлука у каријери: Марко Николић напустио ЦСКА

Дневник 09.06.2025
Српски фудбалски стручњак Марко Николић није више тренер ЦСКА из Москве, саопштио је руски клуб. – Ово је можда најтежа одлука у мојој каријери, али сам је донео и спреман сам да прихватим нови изазов. У последња два дана сам… »
Освојио куп и отишао - Николић: Ово је можда најтежа одлука у мојој каријери

Освојио куп и отишао - Николић: Ово је можда најтежа одлука у мојој каријери

Спортски журнал 09.06.2025
Србин више није тренер московског ЦСКА. Српски фудбалски стручњак Марко Николић (45) није више тренер ЦСКА из Москве, саопштио је руски клуб. - Ово је можда најтежа одлука у мојој каријери, али сам је донео и спреман сам да… »
Руси скроз затечени: Ево шта је Марко Николић управо урадио у Русији

Руси скроз затечени: Ево шта је Марко Николић управо урадио у Русији

Вечерње новости 09.06.2025
Русија је ових дана место у коме не мали број српских фудбалера и тренера гради каријеру, а Марко Николић, који се за кратко време откако је преузео ФК ЦСКА из Москве прилично прославио - данас је донео одлуку коју многи навијачи… »
Николић објаснио разлоге одласка из ЦСКА: "Мотив није био новац!"

Николић објаснио разлоге одласка из ЦСКА: "Мотив није био новац!"

Телеграф 09.06.2025
Српски стручњак Марко Николић опростио се од ЦСКА Москве због преласка у грчки АЕК, а поводом тога огласио се преко званичне прес службе клуба. - Ово је вероватно најтежа одлука у мојој каријери, али сам је донео и спреман сам… »
Николић званично напустио ЦСКА, АЕК потенцијални послодавац

Николић званично напустио ЦСКА, АЕК потенцијални послодавац

РТС 09.06.2025
Српски фудбалски стручњак Марко Николић више није тренер ЦСКА из Москве, саопштио је руски клуб. Николић је поводом одласка изјавио да је донео најтежу одлуку у каријери, али и да није желео да је мења ни под којим условима… »
Званично: Марко Николиц́ напушта ЦСКА

Званично: Марко Николиц́ напушта ЦСКА

Спутник 09.06.2025
Српски тренер Марко Николиц́ поднео оставку на место шефа стручног штаба московског ЦСКА, саопштио је руски клуб. Деловало је да ц́е Николиц́ остати да ради у Москви и следец́е сезоне, али је на крају дошло до тога да се одлучио… »
ЦСКА жали за Николићем, АЕК га чека раширених руку

ЦСКА жали за Николићем, АЕК га чека раширених руку

Спорт клуб 09.06.2025
Један од најбољих српских тренера Марко Николић напустио је ЦСКА из Москве и широм отворио врата атинског АЕК-а. Оно што је претходних дана најављивано сад је добило потврду. Марко Николић више није тренер ЦСКА. То је данас… »

Вести дана »