Povezane vesti
"Kako su obučio ženu, svaka ti čast": Tamara spasila Zvicera u zadnji čas, izvadila pištolj i zapucala na napadače
Mondo 09.06.2025
Pokušaj ubistva vođe kavačkog klana, Radoja Zvicera, dogodio se 2020. godine u Kijevu. Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, ranjen je u pucnjavi koja se dogodila 2020. godine u Ukrajini. Na njega su tada pucali pripadnici suprotstavljenog, škaljarskog… »
Zvicer u zavojima krvav i sa cevčicama u ustima! Najnovija fotografija Radoja Zvicera nakon pokušaja ubistva u Ukrajini (foto)…
Blic 09.06.2025
Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, ranjen je u pucnjavi koja se dogodila 2020. godine u Ukrajini. Na njega su tada pucali pripadnici suprotstavljenog, škaljarskog klana, a sigurne smrti spasila ga je supruga Tamara. Optuženi za pokušaj likvidacije… »
(Foto) Zvicer leži u zavojima, sav krvav, sa cevkom u ustima Nakon pokušaja ubistva osvanule slike vođe kavčana! Tamara ga pre…
Kurir 09.06.2025
Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, ranjen je u pucnjavi koja se dogodila 2020. godine u Ukrajini. Na njega su tada pucali pripadnici suprotstavljenog, škaljarskog klana, a sigurne smrti spasila ga je supruga Tamara. Optuženi za pokušaj likvidacije… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Tišina kod Železničke stanice u Novom Sadu, okupljanja širom Srbije
NIN pre 0 minutajoš 58 povezanih

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Skup Zbora građana Pirota u čast nastradalima
Plus online pre 20 minutajoš 51 povezana

Funkcionerka SNS Sandra Božić napadnuta na ulici, žena na motoru je udarala kroz prozor automobila
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 45 minutajoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 113 povezane