Povezane vesti
"Muž mi sve oprašta! Zaljubim se u vozača na snimanju, odem kod njega i sve mu priznam!" Voditeljka šokirala detaljima iz…
Kurir 09.06.2025
Voditeljka Nataša Aksentijević (44) poznata je kao neko ko je bez dlake na jeziku, a nedavno je govorila o odnosu sa surpugom i sve je iznenadila. Niame, Nataša je tada otkrila da joj se dešava da joj drugi muškarci prvuku pažnju, uprkos tome što je u… »
"Muž mi sve oprašta! Ja se zaljubim u vozača na snimanju, odem kod njega i sve mu priznam": Srpska voditeljka (44) šokirala…
Blic 09.06.2025
Voditeljka Nataša Aksentijević (44) poznata je kao neko ko je bez dlake na jeziku, a nedavno je govorila o odnosu sa surpugom i sve je iznenadila. Niame, Nataša je tada otkrila da joj se dešava da joj drugi muškarci prvuku pažnju, uprkos tome što je u… »
Vesti dana »
Ambasadori Francuske i Velike Britanije u UN: Neprihvatljivo da počinioci napada u Banjskoj budu na slobodi, uključujući Milana Radoičića
Insajder pre 2 satajoš 40 povezanih
Stanković: Ovo je Saletovo veče; Katai: Nisam mogao da zamislim ništa slično
RTS pre 43 minutajoš 64 povezane
Tramp pobesneo: Obrušio se na svoje protivnike; "To su sve ludaci i gubitnici"
B92 pre 53 minutajoš 52 povezane
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza "D"
N1 Info pre 5 satijoš 34 povezane
Repertoar Cine Grand BIG Čačak bioskopa za uskršnje praznike: Aktuelni naslovi i četiri nova filma
Morava info pre 6 satijoš 33 povezane