Povezane vesti
"Slao sam klincima iz Zvezda Granda poruke" Peđa se misteriozno smeškao zbog žene: Polumenta ga razotkrio
Telegraf 09.06.2025
Peđa Jovanović i Dado Polumenta okupili su predstavnike medija povodom promocije zajedničkog dueta "Lijepo zlo", a tom prilikom podelili su i svoja iskustva iz dugogodišnjih muzičkih karijera - od razlika između izvođača i autora, do ličnih uspona i… »
"Slao sam poruke klincima iz zvezda granda" Dada Polumentu Peđa Jovanović vratio muzici nakon duge pauze: Nije me bilo…
Kurir 09.06.2025
Peđa Jovanović i Dado Polumenta upriličili su druženje sa medijima povodom promocije novog dueta "Lijepo zlo". Tom prilikom otkrtili su nam, kao pevači sa velikim iskustvom i godinama karijere, šta se više isplati - biti autor ili izvođač numera. - Pošto… »
Vesti dana »

Dojava o bombama u školama u Novom Pazaru, Prijepolju, Vranju, Beogradu, Valjevu, Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 71 povezana

Izraelske snage presrele i brod na kojem je ka Gazi plovio i Beograđanin
BBC News pre 23 minutajoš 37 povezanih

RHMZ upozorava na obilne padavine danas i sutra, na planinama se formirao snežni pokrivač
RTS pre 23 minutajoš 48 povezanih

Dva aviona se sudarila na pisti aerodroma La Gvardija u Njujorku, dve osobe lakše povređene
Novi magazin pre 1 satjoš 15 povezanih