Povezane vesti
"Slao sam klincima iz Zvezda Granda poruke" Peđa se misteriozno smeškao zbog žene: Polumenta ga razotkrio
Telegraf 09.06.2025
Peđa Jovanović i Dado Polumenta okupili su predstavnike medija povodom promocije zajedničkog dueta "Lijepo zlo", a tom prilikom podelili su i svoja iskustva iz dugogodišnjih muzičkih karijera - od razlika između izvođača i autora, do ličnih uspona i… »
"Slao sam poruke klincima iz zvezda granda" Dada Polumentu Peđa Jovanović vratio muzici nakon duge pauze: Nije me bilo…
Kurir 09.06.2025
Peđa Jovanović i Dado Polumenta upriličili su druženje sa medijima povodom promocije novog dueta "Lijepo zlo". Tom prilikom otkrtili su nam, kao pevači sa velikim iskustvom i godinama karijere, šta se više isplati - biti autor ili izvođač numera. - Pošto… »
Vesti dana »
Napad na nuklearni kompleks Natanz, iranske vlasti tvrde da nema povećanja nivoa radijacije
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 53 povezane
Ministar odbrane Izraela najavio jače napade na Iran
Serbian News Media pre 35 minutajoš 26 povezanih
Država pregovara sa kompanijama o prodaji dela rezervi nafte, kaže ministarka energetike Srbije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 20 povezanih
Lučić (Telekom): Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka, sistem nije bio ugrožen
Beta pre 3 satajoš 21 povezana
MUP: Internet prevarom oštetili veći broj građana za višemilionske iznose
Insajder pre 3 satajoš 22 povezane