Povezane vesti

Ana Divac progovorila posle 11 godina o aferi "kantrimen": Imala je jasnu poruku

Ana Divac progovorila posle 11 godina o aferi "kantrimen": Imala je jasnu poruku

Telegraf pre 3 dana
U junu 2014. godine, na Brankovom mostu, tragično je nastradao dvadesetjednogodišnji Luka Jovanović, kada ga je udario "kantrimen". Za ovu nesreću osuđen je vozač automobila Marko Milićev, ali se dugo spekulisalo da je vozilo pripadalo Ani Divac, supruzi… »
Ana Divac posle 11 godina o aferi "kantrimen" u kojoj je stradao mladić (21): "Pričalo se da je moje dete vozilo ta kola, da…

Ana Divac posle 11 godina o aferi "kantrimen" u kojoj je stradao mladić (21): "Pričalo se da je moje dete vozilo ta kola, da…

Blic pre 2 dana
U junu 2014. godine na Brankovom mostu, vozač "kantrimena" usmrtio je dvadesetjednogodišnjeg Luku Jovanovića. Za ovu nesreću osuđen je Marko Milićev, vozač automobila, međutim u javnosti se dugo spekulisalo da je "kantrimen" pripadao Ani Divac. Supruga… »
"Ja bih moje dete poslala u zatvor": Ana Divac nakon 11 godina otkrila istinu o aferi "kantrimen" i poginulom Luki

"Ja bih moje dete poslala u zatvor": Ana Divac nakon 11 godina otkrila istinu o aferi "kantrimen" i poginulom Luki

Mondo pre 3 dana
Supruga Vlada Divca prvi put je progovorila o nesreći na mostu u kojoj je poginuo Luka Jovanović. Snežana Ana Divac, supruga proslavljenog košarkaša Vlade Divca, nakon više od jedne decenije odlučila je da se osvrne na aferu koja je godinama bila u… »

Vesti dana »