Povezane vesti
"Prislonila mi je nož uz bubreg, bio sam prestravljen!" Bračni par iz Srbije napravio haos u Austriji, sve zbog veš mašine: Na…
Kurir 10.06.2025
Bračni par, poreklom iz Srbije, našao se krajem maja na sudu u Beču u Austriji i to nakon prijave njihovog prvog komšija, koji je takođe sa ovih prostora, da su ga napali, naneli mu povrede i pretili mu. Prema pisanju portala u Austriji, bračni par i… »
Završili na sudu zbog veš mašine Napali komšiju a potom mu izrekli jezive pretnje
Alo 10.06.2025
Bračni par, poreklom iz Srbije, našao se krajem maja na sudu u Beču u Austriji i to nakon prijave njihovog prvog komšija, koji je takođe sa ovih prostora, da su ga napali, naneli mu povrede i pretili mu.I ncident je eskalirao nakon navodne svađe o mašini… »
"Rasporiću te, idem po svoje ljude": Bračni par iz Srbije napravio haos u Austriji: Napali komšiju zbog veš mašine…
Blic 10.06.2025
Bračni par, poreklom iz Srbije, našao se krajem maja na sudu u Beču u Austriji i to nakon prijave njihovog prvog komšija, koji je takođe sa ovih prostora, da su ga napali, naneli mu povrede i pretili mu. Prema pisanju portala u Austriji, bračni par i… »
Vesti dana »
"Umoran sam, gotovo je": Nejmar se svađao i plakao, pa završio karijeru
Mondo pre 28 minutajoš 17 povezanih
Najbolji meč Mundijala - Engleska srušila kletvu "Asteke" za četvrtfinale!
B92 pre 1 satjoš 16 povezanih
Mundijal (25. dan): Haland odveo Norvešku u četvrtfinale, domaćin u vatrenoj atmosferi nemoćan protiv Engleske
Danas pre 29 minutajoš 17 povezanih
Počinje vanredno zasedanje Skupštine Srbije, odlučuje se o zakonima o oružju, roditelju-negovatelju...
Radio 021 pre 4 minutajoš 4 povezane
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča SAD - Belgija u 1/8 finala Svetskog prvenstva
Telegraf pre 18 minutajoš 11 povezanih