Povezane vesti
CRTA objavila analizu izbora u Kosjeriću i Zaječaru: Izborni dan ni slobodan ni pošten
NIN 10.06.2025
Po preliminarnoj analizi posmatračke misije CRTA, tokom izbornog dana, na 86 odsto biračkih mesta u Zaječaru i na 55 odsto biračkih mesta u Kosjeriću zabeleženi su pojedinačni slučajevi nepravilnosti, saopšteno je danas. CRTA je u preliminarnoj analizi… »
CRTA objavila analizu izbora u Kosjeriću i Zaječaru: Izborni dan ni slobodan ni pošten
Glas Zaječara 10.06.2025
Po preliminarnoj analizi posmatračke misije CRTA, tokom izbornog dana, na 86 odsto biračkih mesta u Zaječaru i na 55 odsto biračkih mesta u Kosjeriću zabeleženi su pojedinačni slučajevi nepravilnosti, saopšteno je danas. CRTA je u preliminarnoj analizi… »
Danas 09.06.2025
Vesti dana »
Policajka Katarina Petrović: "Ogoljena represija je poslednji način na koji ovaj režim može da funkcioniše"
Nova pre 4 minutajoš 1 povezana
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 9 minutajoš 1 povezana