Povezane vesti
„Izgubila sam 80 odsto vida na jednom oku“: Naša pevačica nakon porođaja saznala za tešku dijagnozu
Nova pre 8 dana
Doris Bizetić, ćerka čuvenog Borisa Bizetića, svojevremeno je otkrila kako se suočila sa teškom bolešću. Muzičarka je tokom devedesetih bila vrlo popularna, a onda je 2011. otkrila dijagnozu multiplaskleroze, zbog čega se povukla. Prvi simptomi počeli su… »
Nakon porođaja saznala da boluje od neizlečive bolesti Pevačica otkrila potresne detalje: "Probudila sam se skoro slepa"
Alo pre 8 dana
Od prvog trenutka oko nje su porodica i prijatelji koji joj osmehom teraju tugu. Pevačica Doris Bizetić devedesetih je harala scenom, a njen život iz korena se promenio nakon što joj je dijagnostikovana bolest. Naime, 2011. godine dijagnostikovana… »
"Izgubila sam 80 odsto vida": Pevačica šest meseci nakon porođaja osetila prve simptome, pa saznala da boluje od neizlečive…
Blic pre 8 dana
Pevačica Doris Bizetić (39) bila je veoma popularna devedesetih godina, međutim njen život se potpuno promenio nakon što su joj dijagnostikovali bolest. Pevačici Doris Bizetić je 2011. godine dijagnostikovana neizlečiva bolest, a ona se potpuno povukla… »
Pevačica samo 6 meseci nakon porođaja saznala da boluje od neizlečive bolesti: "Probudila sam se skoro slepa"
Telegraf pre 8 dana
Pevačica Doris Bizetić (39) bila je veoma popularna devedesetih godina, međutim njen život se potpuno promenio nakon što su joj dijagnostikovali bolest. Pevačici Doris Bizetić je 2011. godine dijagnostikovana neizlečiva bolest, a ona se potpuno povukla… »
"Izgubila sam 80 odsto vida" Pevačica godinama boluje od neizlečive bolesti: Tresu mi se ruke, ne podnosim buku, jaku…
Kurir pre 8 dana
Doris Bizetić devedesetih je harala scenom, a njen život iz korena se promenio nakon što joj je dijagnostikovana bolest. Naime, 2011. godine dijagnostikovana neizlečiva bolest. Od prvog trenutka oko nje su porodica i prijatelji koji joj osmehom teraju… »
Vesti dana »

Apelacioni sud ukinuo pritvor za pet osumnjičenih u slučaju pada nadstrešnice u Novom Sadu
RTS pre 1 satjoš 32 povezane

Ministarstvo prosvete uplatilo deo novca za plate fakultetima koji su obnovili rad
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana

Tramp razmatra ulazak u rat protiv Irana, ajatolah: 'Biće nepopravljivih posledica'
BBC News pre 9 minutajoš 15 povezanih