Povezane vesti

"Ja sam učio od Novaka, ne on od mene": Marej otvorio dušu, stavio je prst na čelo kad je video najboljeg ikad

"Ja sam učio od Novaka, ne on od mene": Marej otvorio dušu, stavio je prst na čelo kad je video najboljeg ikad

Mondo 10.06.2025
Endi Marej je otkrio da neće skoro da se vrati trenerskom poslu posle rada sa Novakom Đokovićem. Nakon rastanka sa Novakom Đokovićem Endi Marej se konačno oglasio kada je njegova trenerska karijera u pitanju. Nekadašnji broj 1 na ATP listi se povukao sa… »
Mari se oglasio o saradnji sa Đokovićem

Mari se oglasio o saradnji sa Đokovićem

Vesti online 10.06.2025
Endi Mari, bivši teniser i trener Novaka Đokovića, osvrnuo se na saradnju sa najboljim srpskim teniserom koja je trajala pola godine. Iako je prvobitni plan bio da Britanac ostane sa Novakom do kraja Rolan Garosa i tokom Vimbldona, saradnja je okončana… »
Marej: "Rezultati sa Novakom nisu bili kakvi smo želeli"

Marej: "Rezultati sa Novakom nisu bili kakvi smo želeli"

Sportske.net 10.06.2025
Bivši birtanski teniser Endi Marej istakao je da su i on i Novak Đoković očekivali više od njegovog trenerskog angažmana u stručnom štabu Srbina. "Proveli smo neke veoma lepe trenutke van terena, ali rezultati nisu bili onakvi kakve smo želeli, mada smo… »
Endi Marej o ulozi trenera Novaka Đokovića: Rezultati nisu bili onakvi kakvi smo želeli, ali smo pokušali

Endi Marej o ulozi trenera Novaka Đokovića: Rezultati nisu bili onakvi kakvi smo želeli, ali smo pokušali

Danas 10.06.2025
Uoči sezone na travi, bivši britanski teniser Endi Marej govorio je o nedavnom trenerskom iskustvu sa Novakom Đokovićem, te je napomenuo da je otvoren za povratak poslu „u nekom trenutku“, ali da još uvek ima mnogo toga da nauči o toj ulozi… »
Marej progovorio o neuspešnoj saradnji sa đokovićem! Proveli smo neke lepe trenutke van terena, ali...

Marej progovorio o neuspešnoj saradnji sa đokovićem! Proveli smo neke lepe trenutke van terena, ali...

Kurir 10.06.2025
Odluka Novaka Đokovića da na mesto trenera angažuje svog bivšeg rivala i dobrog prijatelja Endija Mareja nije donela očekivane rezultate. Endi je u avgustu prošle godine zvanično je završio svoju profesionalnu tenisku karijeru, a samo par meseci kasnije… »

Vesti dana »