Povezane vesti
Preminuo romanopisac Frederick Forsyth, autor bestselera ‘Operacija Šakal’
Al Jazeera 10.06.2025
Bivši dopisnik Reutersa i BBC-a te doušnik britanske obavještajne agencije MI6, Forsyth se proslavio koristeći svoja novinarska iskustva. Britanski romanopisac Frederick Forsyth, autor brojnih bestselera, političkog trilera ‘Operacija šakal’, špijunskog… »
Preminuo jedan od najvećih svetskih pisaca trilera
B92 10.06.2025
Frederik Forsajt, nagrađivani pisac trilera "Dan šakala", preminuo je u 86. godini. Britanski autor i novinar Frederik Forsajt, najpoznatiji po triler romanima kao što su "Dan šakala", "Dosije Odesa", "Četvrti protokol" i "Psi rata", preminuo je u 86… »
Umro pisac političkih trilera Frederik Forsajt, autor romana Dan šakala, Psi rata i Dosije Odesa
Beta 10.06.2025
Britanski pisac trilera Frederik Forsajt, autor romana kao što su "Dan šakala" i "Psi rata", umro je nakon kratke bolesti, saopštio je njegov književni agent Džonatan Lojd. Forsajt je imao 86. godina. Preminuo je u svom domu, okružen porodicom, naveo je… »
Umro pisac političkih trilera Frederik Forsajt, autor romana Dan šakala, Psi rata i Dosije Odesa
Danas 09.06.2025
Britanski pisac trilera Frederik Forsajt, autor romana kao što su „Dan šakala“ i „Psi rata“, umro je nakon kratke bolesti, saopštio je danas njegov književni agent Džonatan Lojd. Forsajt je imao 86. godina. Preminuo je u svom domu, okružen porodicom… »
Vesti dana »
Novi detalji masakra u Turskoj: Ubijeno devet osoba, među njima osmoro dece VIDEO
B92 pre 4 satijoš 48 povezanih
N1 sama određuje goste i teme, neprihvatljivo međusobno pozivanje Gocija i Vučića
Cenzolovka pre 5 satijoš 30 povezanih
Amerika i Izrael planiraju kopneni upad u Iran: Ruski Savet bezbednosti izdao upozorenje
Večernje novosti pre 49 minutajoš 45 povezanih
"Prolazio sam pored ruševina i strahovao da se ne obruše, u Generalštabu sam video šansu": Ministar Selaković izneo odbranu, pa optužio JTOK
Pravda pre 2 satajoš 97 povezanih
Skariolo upozorava: „Ako ne budemo tim, Zvezda će znati kako da nas kazni!“
Hot sport pre 2 satajoš 30 povezanih