Povezane vesti
Može li četbot zaista da bude drug vašem detetu
BBC News 10.06.2025
Deca sve češće koriste ChatGPT i četbotove kao ditigalne drugare, što može biti zabrinjavajuće. Dok je iz sobe dopirao glas moje dvanaestogodišnje ćerke, a na trenutke je tu bilo i naređujućeg tona, pomislila sam da je počela da priča sama sa sobom. Malo… »
NIN 10.06.2025
Dok je iz sobe dopirao glas moje dvanaestogodišnje ćerke, a na trenutke je tu bilo i naređujućeg tona, pomislila sam da je počela da priča sama sa sobom. Malo sam načuljila uši. A onda, gotovo ritmičnim govorom, kao zavijanje pokvarene ploče, čula sam da… »
Radio 021 10.06.2025
Deca korisite ChatGPT i četbotove kao ditigalne drugare i to je sve prisutnija pojava. Peter Byrne/PA Dok je iz sobe dopirao glas moje dvanaestogodišnje ćerke, a na trenutke je tu bilo i naređujućeg tona, pomislila sam da je počela da priča sama sa… »
Danas 10.06.2025
Dok je iz sobe dopirao glas moje dvanaestogodišnje ćerke, a na trenutke je tu bilo i naređujućeg tona, pomislila sam da je počela da priča sama sa sobom. Malo sam načuljila uši. A onda, gotovo ritmičnim govorom, kao zavijanje pokvarene ploče, čula sam da… »
Južne vesti 10.06.2025
Peter Byrne/PA Dok je iz sobe dopirao glas moje dvanaestogodišnje ćerke, a na trenutke je tu bilo i naređujućeg tona, pomislila sam da je počela da priča sama sa sobom. Malo sam načuljila uši. A onda, gotovo ritmičnim govorom, kao zavijanje pokvarene… »
Vesti dana »

Patrijarh Porfirije poziva na očuvanje mira: Presuda Dodiku kako bi se doveo u pitanje opstanak srpskog naroda u bih
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 2 satajoš 1 povezana