Povezane vesti

Može li četbot zaista da bude drug vašem detetu

BBC News pre 10 dana
Deca sve češće koriste ChatGPT i četbotove kao ditigalne drugare, što može biti zabrinjavajuće. Dok je iz sobe dopirao glas moje dvanaestogodišnje ćerke, a na trenutke je tu bilo i naređujućeg tona, pomislila sam da je počela da priča sama sa sobom. Malo… »

Danas pre 10 dana
Dok je iz sobe dopirao glas moje dvanaestogodišnje ćerke, a na trenutke je tu bilo i naređujućeg tona, pomislila sam da je počela da priča sama sa sobom. Malo sam načuljila uši. A onda, gotovo ritmičnim govorom, kao zavijanje pokvarene ploče, čula sam da… »

Radio 021 pre 10 dana
Deca korisite ChatGPT i četbotove kao ditigalne drugare i to je sve prisutnija pojava. Peter Byrne/PA Dok je iz sobe dopirao glas moje dvanaestogodišnje ćerke, a na trenutke je tu bilo i naređujućeg tona, pomislila sam da je počela da priča sama sa… »

NIN pre 10 dana
Dok je iz sobe dopirao glas moje dvanaestogodišnje ćerke, a na trenutke je tu bilo i naređujućeg tona, pomislila sam da je počela da priča sama sa sobom. Malo sam načuljila uši. A onda, gotovo ritmičnim govorom, kao zavijanje pokvarene ploče, čula sam da… »

Južne vesti pre 10 dana
Peter Byrne/PA Dok je iz sobe dopirao glas moje dvanaestogodišnje ćerke, a na trenutke je tu bilo i naređujućeg tona, pomislila sam da je počela da priča sama sa sobom. Malo sam načuljila uši. A onda, gotovo ritmičnim govorom, kao zavijanje pokvarene… »

Vesti dana »