Повезане вести

"Отац ме је закључавао, тукао и шишао": Исповест певачице од које пролази језа: "Побегла сам од куће и отишла у други град да…

"Отац ме је закључавао, тукао и шишао": Исповест певачице од које пролази језа: "Побегла сам од куће и отишла у други град да…

Блиц 10.06.2025
Певачица коју смо упознали кроз музичко такмичење "Никад није касно" имала је тежак животни пут. Славица Ристић отворено је говорила о томе како је био тежак њен пут да постане певачица, а њен однос са оцем многе је оставио… »
"Отац ме је закључавао, тукао и шишао" Исповест певачице од које се леди крв у жилама: Побегла сам од куће...

"Отац ме је закључавао, тукао и шишао" Исповест певачице од које се леди крв у жилама: Побегла сам од куће...

Курир 10.06.2025
Животна прича певачице и некадашње учеснице шоуа „ Никад није касно“ Славице Ристић није ни мало лака. Певачица је због љубави према музици у младости трпела очеву тортуру, који јој није дозвољавао да се бави певањем. - Мој… »
"Отац ме је тукао, шишао на ћелаво и закључавао" Стравична исповест наше певачице леди крв у жилама, напустила је породични…

"Отац ме је тукао, шишао на ћелаво и закључавао" Стравична исповест наше певачице леди крв у жилама, напустила је породични…

Ало 10.06.2025
Убрзо након тога је напустила породични дом. Пут некадашње учеснице шоуа "Никад није касно", Славице Ристић није био ни мало лак. Уместо да у младости оствари своје снове и бави се оним што највише воли, певачица је доживела… »

Вести дана »