Повезане вести

Чукарички довео бившег репрезентативца Србије: Са Звездом је освајао трофеје пре скоро 20 година

Чукарички довео бившег репрезентативца Србије: Са Звездом је освајао трофеје пре скоро 20 година

Мондо 10.06.2025
Дефанзивац Ненад Томовић, бивши репрезентативац и фудбалер Звезде, вратио се у српски фудбал после 16 година. Српски клубови који ће се надметати у наредној сезони Суперлиге полако формирају тимове за нову такмичарску годину, а… »
Повратак у српски фудбал после 16 година

Повратак у српски фудбал после 16 година

Спутник 10.06.2025
Ненад Томовиц́, некадашњи српски фудбалски репрезентативац, потписао је једногодишњи уговор са Чукаричким,потврдио је клуб са Бановог брда. После 16 година Ненад Томовиц́ врац́а се у српски фудбал, а Чукарички верује да његово… »
"Бомба" на Бановом брду, Ненад Томовић појачао Чукарички!

"Бомба" на Бановом брду, Ненад Томовић појачао Чукарички!

Спортске.нет 10.06.2025
Некадашњи фудбалски репрезентативац Србије Ненад Томовић нови је играч Чукаричког, пренео је данас клуб са Бановог брда. "Веома сам срећан због одлуке коју сам донео и потписаног уговора. Желео бих да се захвалим свима у клубу… »
"Брђани" довели велико појачање уочи летњих припрема: Ненад Томовић потписао за Чукарички

"Брђани" довели велико појачање уочи летњих припрема: Ненад Томовић потписао за Чукарички

Еуроневс 10.06.2025
Чукарички ускоро почиње припреме за нову сезону, и то са великим појачањем. На Баново брдо је стигао Ненад Томовић, који је потписао једногодишњи уговор са клубом. У питању је некадашњи репрезентативац Србије и првотимац… »
После 16 година у Суперлиги - Томовић појачао одбрану Чукаричког

После 16 година у Суперлиги - Томовић појачао одбрану Чукаричког

РТС 10.06.2025
Фудбалски клуб Чукарички озваничио је потписивање уговора са некадашњим репрезентативцем Србије и бившим фудбалером Црвене звезде, Фјорентине и више европских клубова - Ненадом Томовић. Томовић је са Чукаричким потписао уговор… »
Детонација на бановом брду! Чукарички потврдио трансфер и велики повратак бившег репрезентативца Србије у нашу земљу!

Детонација на бановом брду! Чукарички потврдио трансфер и велики повратак бившег репрезентативца Србије у нашу земљу!

Курир 10.06.2025
Чукарички ће у среду од 18 часова почети припреме за нову сезону и то са великим појачањем. Уговор са клубом са Бановог брда на годину дана потписао је Ненад Томовић, некадашњи репрезентативац Србије и првотимац Црвене звезде… »
Чукарички ангажовао некадашњег репрезентативца

Чукарички ангажовао некадашњег репрезентативца

Спортски журнал 10.06.2025
Искусни дефанзивац играо и за Звезду, Фиорентину…. Некадашњи српски репрезентативац Ненад Томовић потписао је данас једногодишњи уговор са Чукаричким, саопштио је клуб са Бановог брда. Искусни дефанзивац, који ће ускоро… »
Ненад Томовић појачао Чукарички

Ненад Томовић појачао Чукарички

Б92 10.06.2025
Некадашњи фудбалски репрезентативац Србије Ненад Томовић нови је играч Чукаричког, пренео је клуб са Бановог брда. "Веома сам срећан због одлуке коју сам донео и потписаног уговора". "Желео бих да се захвалим свима у клубу који… »
Репрезентативац стигао на брдо! Чукарички довео бившег фудбалера Црвене звезде и Фиорентине

Репрезентативац стигао на брдо! Чукарички довео бившег фудбалера Црвене звезде и Фиорентине

Вечерње новости 10.06.2025
Некадашњи фудбалски репрезентативац Србије Ненад Томовић нови је играч Чукаричког, пренео је данас клуб са Бановог брда. Фото архива ВН "Веома сам срећан због одлуке коју сам донео и потписаног уговора. Желео бих да се захвалим… »
Велико појачање на Бановом брду, потписао бивши репрезентативац

Велико појачање на Бановом брду, потписао бивши репрезентативац

Спорт клуб 10.06.2025
Чукарички ће у среду од 18 часова почети припреме за нову сезону и то са великим појачањем. Уговор са клубом са Бановог брда потписао је Ненад Томовић, некадашњи репрезентативац Србије и првотимац Црвене звезде, Фиорентине и… »
Бивши репрезентативац Србије и некадашњи играч Фјорентине појачао Чукарички

Бивши репрезентативац Србије и некадашњи играч Фјорентине појачао Чукарички

Нова 10.06.2025
Некадашњи фудбалски репрезентативац Србије Ненад Томовић нови је играч Чукаричког, пренео је клуб са Бановог брда. „Веома сам срећан због одлуке коју сам донео и потписаног уговора. Желео бих да се захвалим свима у клубу који су… »
Чукарички довео бившег фудбалера Звезде уз велику најаву

Чукарички довео бившег фудбалера Звезде уз велику најаву

Телеграф 10.06.2025
Фудбалски клуб Чукарички ће у среду од 18 часова почети припреме за нову сезону и то са великим појачањем, како је клуб најавио на свом званичном сајту. Уговор са клубом са Бановог брда на годину дана потписао је Ненад Томовић… »

Вести дана »