Povezane vesti
Čukarički doveo bivšeg reprezentativca Srbije: Sa Zvezdom je osvajao trofeje pre skoro 20 godina
Mondo 10.06.2025
Defanzivac Nenad Tomović, bivši reprezentativac i fudbaler Zvezde, vratio se u srpski fudbal posle 16 godina. Srpski klubovi koji će se nadmetati u narednoj sezoni Superlige polako formiraju timove za novu takmičarsku godinu, a pravu senzaciju napravio… »
Povratak u srpski fudbal posle 16 godina
Sputnik 10.06.2025
Nenad Tomović, nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Čukaričkim,potvrdio je klub sa Banovog brda. Posle 16 godina Nenad Tomović vraća se u srpski fudbal, a Čukarički veruje da njegovo iskustvo može mnogo toga… »
"Bomba" na Banovom brdu, Nenad Tomović pojačao Čukarički!
Sportske.net 10.06.2025
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Tomović novi je igrač Čukaričkog, preneo je danas klub sa Banovog brda. "Veoma sam srećan zbog odluke koju sam doneo i potpisanog ugovora. Želeo bih da se zahvalim svima u klubu koji su mi od prvog dana… »
"Brđani" doveli veliko pojačanje uoči letnjih priprema: Nenad Tomović potpisao za Čukarički
Euronews 10.06.2025
Čukarički uskoro počinje pripreme za novu sezonu, i to sa velikim pojačanjem. Na Banovo brdo je stigao Nenad Tomović, koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom. U pitanju je nekadašnji reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde, Fiorentine… »
Posle 16 godina u Superligi - Tomović pojačao odbranu Čukaričkog
RTS 10.06.2025
Fudbalski klub Čukarički ozvaničio je potpisivanje ugovora sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije i bivšim fudbalerom Crvene zvezde, Fjorentine i više evropskih klubova - Nenadom Tomović. Tomović je sa Čukaričkim potpisao ugovor na godinu dana, a iskusni… »
Čukarički angažovao nekadašnjeg reprezentativca
Sportski žurnal 10.06.2025
Iskusni defanzivac igrao i za Zvezdu, Fiorentinu…. Nekadašnji srpski reprezentativac Nenad Tomović potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Čukaričkim, saopštio je klub sa Banovog brda. Iskusni defanzivac, koji će uskoro proslaviti 38. rođendan, igrao… »
Detonacija na banovom brdu! Čukarički potvrdio transfer i veliki povratak bivšeg reprezentativca Srbije u našu zemlju!
Kurir 10.06.2025
Čukarički će u sredu od 18 časova početi pripreme za novu sezonu i to sa velikim pojačanjem. Ugovor sa klubom sa Banovog brda na godinu dana potpisao je Nenad Tomović, nekadašnji reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde, Fiorentine i brojnih… »
Nenad Tomović pojačao Čukarički
B92 10.06.2025
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Tomović novi je igrač Čukaričkog, preneo je klub sa Banovog brda. "Veoma sam srećan zbog odluke koju sam doneo i potpisanog ugovora". "Želeo bih da se zahvalim svima u klubu koji su mi od prvog dana našeg… »
Reprezentativac stigao na brdo! Čukarički doveo bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Fiorentine
Večernje novosti 10.06.2025
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Tomović novi je igrač Čukaričkog, preneo je danas klub sa Banovog brda. Foto arhiva VN "Veoma sam srećan zbog odluke koju sam doneo i potpisanog ugovora. Želeo bih da se zahvalim svima u klubu koji su mi… »
Bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Fjorentine pojačao Čukarički
Nova 10.06.2025
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Tomović novi je igrač Čukaričkog, preneo je klub sa Banovog brda. „Veoma sam srećan zbog odluke koju sam doneo i potpisanog ugovora. Želeo bih da se zahvalim svima u klubu koji su mi od prvog dana našeg… »
Veliko pojačanje na Banovom brdu, potpisao bivši reprezentativac
Sport klub 10.06.2025
Čukarički će u sredu od 18 časova početi pripreme za novu sezonu i to sa velikim pojačanjem. Ugovor sa klubom sa Banovog brda potpisao je Nenad Tomović, nekadašnji reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde, Fiorentine i brojnih drugih klubova… »
Čukarički doveo bivšeg fudbalera Zvezde uz veliku najavu
Telegraf 10.06.2025
Fudbalski klub Čukarički će u sredu od 18 časova početi pripreme za novu sezonu i to sa velikim pojačanjem, kako je klub najavio na svom zvaničnom sajtu. Ugovor sa klubom sa Banovog brda na godinu dana potpisao je Nenad Tomović, nekadašnji… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ova zemlja je najveći proizvođač sladoleda u Evropi: Nije ni Italija, a ni Francuska!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Propagandna operacija": Meloni reagovala na odluku Rusije da uvrsti Matarelu i ministre na listu "rusofoba"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Mnogi su sahranjeni pre nego što su naučili da hodaju": Objavljena imena 18.500 ubijene dece u Gazi!
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana