Povezane vesti

Čukarički doveo bivšeg reprezentativca Srbije: Sa Zvezdom je osvajao trofeje pre skoro 20 godina

Čukarički doveo bivšeg reprezentativca Srbije: Sa Zvezdom je osvajao trofeje pre skoro 20 godina

Mondo pre 2 dana
Defanzivac Nenad Tomović, bivši reprezentativac i fudbaler Zvezde, vratio se u srpski fudbal posle 16 godina. Srpski klubovi koji će se nadmetati u narednoj sezoni Superlige polako formiraju timove za novu takmičarsku godinu, a pravu senzaciju napravio… »
Povratak u srpski fudbal posle 16 godina

Povratak u srpski fudbal posle 16 godina

Sputnik pre 2 dana
Nenad Tomović, nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Čukaričkim,potvrdio je klub sa Banovog brda. Posle 16 godina Nenad Tomović vraća se u srpski fudbal, a Čukarički veruje da njegovo iskustvo može mnogo toga… »
"Bomba" na Banovom brdu, Nenad Tomović pojačao Čukarički!

"Bomba" na Banovom brdu, Nenad Tomović pojačao Čukarički!

Sportske.net pre 2 dana
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Tomović novi je igrač Čukaričkog, preneo je danas klub sa Banovog brda. "Veoma sam srećan zbog odluke koju sam doneo i potpisanog ugovora. Želeo bih da se zahvalim svima u klubu koji su mi od prvog dana… »
"Brđani" doveli veliko pojačanje uoči letnjih priprema: Nenad Tomović potpisao za Čukarički

"Brđani" doveli veliko pojačanje uoči letnjih priprema: Nenad Tomović potpisao za Čukarički

Euronews pre 2 dana
Čukarički uskoro počinje pripreme za novu sezonu, i to sa velikim pojačanjem. Na Banovo brdo je stigao Nenad Tomović, koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom. U pitanju je nekadašnji reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde, Fiorentine… »
Posle 16 godina u Superligi - Tomović pojačao odbranu Čukaričkog

Posle 16 godina u Superligi - Tomović pojačao odbranu Čukaričkog

RTS pre 2 dana
Fudbalski klub Čukarički ozvaničio je potpisivanje ugovora sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije i bivšim fudbalerom Crvene zvezde, Fjorentine i više evropskih klubova - Nenadom Tomović. Tomović je sa Čukaričkim potpisao ugovor na godinu dana, a iskusni… »
Detonacija na banovom brdu! Čukarički potvrdio transfer i veliki povratak bivšeg reprezentativca Srbije u našu zemlju!

Detonacija na banovom brdu! Čukarički potvrdio transfer i veliki povratak bivšeg reprezentativca Srbije u našu zemlju!

Kurir pre 2 dana
Čukarički će u sredu od 18 časova početi pripreme za novu sezonu i to sa velikim pojačanjem. Ugovor sa klubom sa Banovog brda na godinu dana potpisao je Nenad Tomović, nekadašnji reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde, Fiorentine i brojnih… »
Čukarički angažovao nekadašnjeg reprezentativca

Čukarički angažovao nekadašnjeg reprezentativca

Sportski žurnal pre 2 dana
Iskusni defanzivac igrao i za Zvezdu, Fiorentinu…. Nekadašnji srpski reprezentativac Nenad Tomović potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Čukaričkim, saopštio je klub sa Banovog brda. Iskusni defanzivac, koji će uskoro proslaviti 38. rođendan, igrao… »
Nenad Tomović pojačao Čukarički

Nenad Tomović pojačao Čukarički

B92 pre 2 dana
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Tomović novi je igrač Čukaričkog, preneo je klub sa Banovog brda. "Veoma sam srećan zbog odluke koju sam doneo i potpisanog ugovora". "Želeo bih da se zahvalim svima u klubu koji su mi od prvog dana našeg… »
Reprezentativac stigao na brdo! Čukarički doveo bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Fiorentine

Reprezentativac stigao na brdo! Čukarički doveo bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Fiorentine

Večernje novosti pre 2 dana
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Tomović novi je igrač Čukaričkog, preneo je danas klub sa Banovog brda. Foto arhiva VN "Veoma sam srećan zbog odluke koju sam doneo i potpisanog ugovora. Želeo bih da se zahvalim svima u klubu koji su mi… »
Veliko pojačanje na Banovom brdu, potpisao bivši reprezentativac

Veliko pojačanje na Banovom brdu, potpisao bivši reprezentativac

Sport klub pre 2 dana
Čukarički će u sredu od 18 časova početi pripreme za novu sezonu i to sa velikim pojačanjem. Ugovor sa klubom sa Banovog brda potpisao je Nenad Tomović, nekadašnji reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde, Fiorentine i brojnih drugih klubova… »
Bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Fjorentine pojačao Čukarički

Bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Fjorentine pojačao Čukarički

Nova pre 2 dana
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Tomović novi je igrač Čukaričkog, preneo je klub sa Banovog brda. „Veoma sam srećan zbog odluke koju sam doneo i potpisanog ugovora. Želeo bih da se zahvalim svima u klubu koji su mi od prvog dana našeg… »
Čukarički doveo bivšeg fudbalera Zvezde uz veliku najavu

Čukarički doveo bivšeg fudbalera Zvezde uz veliku najavu

Telegraf pre 2 dana
Fudbalski klub Čukarički će u sredu od 18 časova početi pripreme za novu sezonu i to sa velikim pojačanjem, kako je klub najavio na svom zvaničnom sajtu. Ugovor sa klubom sa Banovog brda na godinu dana potpisao je Nenad Tomović, nekadašnji… »

Vesti dana »