Povezane vesti
Drama u Miroševcu: Muž krenuo na ženu bombom, ona mu je otela iz ruke i aktivirala
Stav.life 10.06.2025
Četrdesetosmogodišnji muškarac iz Miroševca kod Leskovca uhapšen je noćas nakon što je izvršio porodično nasilje, a zatim izazvao i opštu opasnost. On je u porodičnoj kući, nakon što se posvađao sa ženom, na nju hteo da baci ručnu bombu, piše Rešetka… »
Muškarac (48) pretio da će aktivirati ručnu bombu: Drama kod Leskovca: Žena uspela da je otme i baci kroz prozor, pa pobegla…
Blic 10.06.2025
Sinoć se u selu Miroševac kod Leskovca odigrala prava drama kada je muškarac S.J. (48) nasrnuo na svoju suprugu (47) nakon verbalne rasprave sa ručnom bombom u ruci, preteći da će je aktivirati. Hrabra žena, boreći se sa suprugom, uspela je da mu otme… »
Aktivirao kašikaru u kući Žena reagovala, pa bombu bacila izbacila u dvorrište
Alo 10.06.2025
U dvorištu jedne porodične kuće u leskovačkom selu Miroševce, juče uveče, eksplodirala je bomba i samo srećom u ovoj ekploziji niko nije povređen. Eksplozivnu napravu je kroz prozor kuće izbacila zlostavljana žena, a nakon što je na nju sinoć, oko 21… »
Drama kod Leskovca: Zlostavljao suprugu, pa uzeo bombu i hteo da je aktivira, jedan potez ženi spasio život!
Telegraf 10.06.2025
Četrdesetosmogodišnji muškarac iz Miroševca kod Leskovca uhapšen je noćas nakon što je izvršio porodično nasilje, a zatim izazvao i opštu opasnost pokušavši da gađa suprugu ručnom bombom. Kako saznajemo, sve se dogodilo u porodičnoj kući tokom žučne… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 1 satjoš 9 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 5 satijoš 3 povezane