Povezane vesti
"Imao sam intimne odnose sa pola estrade": Poznati voditelj šokirao priznanjem, mnogi pevači se "tresu"
Telegraf 10.06.2025
Voditelj Milan Milošević svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, a jednom prilikom je govorio i estradi i otkrio da li je nekada bio u emotivnom odnosu sa poznatom ličnošću. - S obzirom na to da spavam danju, snovi su mi jako uvrnuti. Bukvalno… »
Srpski voditelj šokirao: "Imao sam intimne odnose sa pola estrade, ne daj Bože da kažem njihova imena", usledio obrt
Blic 10.06.2025
Voditelj Milan Milošević svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, a jednom prilikom je govorio i estradi i otkrio da li je nekada bio u emotivnom odnosu sa poznatom ličnošću. - S obzirom na to da spavam danju, snovi su mi jako uvrnuti. Bukvalno… »
Vesti dana »
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 20 minutajoš 22 povezane
(FOTO/ VIDEO) Uklonjeni šatori na ulici ispred Skupštine, u sredu otvaranje novogodišnjeg seoceta
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Zelenski: Od Trampa sam tražio garancije u trajanju do 50 godina; Žestok napad Rusa na Sumsku oblast
RTV pre 25 minutajoš 33 povezane
Albanski političari iz Bujanovca i Preševa čestitaju Kurtiju na pobedi
Bujanovačke pre 45 minutajoš 23 povezane