Povezane vesti
"Imao sam intimne odnose sa pola estrade": Poznati voditelj šokirao priznanjem, mnogi pevači se "tresu"
Telegraf pre 7 dana
Voditelj Milan Milošević svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, a jednom prilikom je govorio i estradi i otkrio da li je nekada bio u emotivnom odnosu sa poznatom ličnošću. - S obzirom na to da spavam danju, snovi su mi jako uvrnuti. Bukvalno… »
Srpski voditelj šokirao: "Imao sam intimne odnose sa pola estrade, ne daj Bože da kažem njihova imena", usledio obrt
Blic pre 7 dana
Voditelj Milan Milošević svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, a jednom prilikom je govorio i estradi i otkrio da li je nekada bio u emotivnom odnosu sa poznatom ličnošću. - S obzirom na to da spavam danju, snovi su mi jako uvrnuti. Bukvalno… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 2 satajoš 61 povezana

Novi Sad: Zavšena sednica Skupštine grada, usvojen rebalans i završni račun budžeta
Novi magazin pre 9 minutajoš 16 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 2 satajoš 22 povezane

MSP: Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Danas pre 5 satijoš 30 povezanih