Povezane vesti

Zvaničnici Srbije izrazili saučešće povodom masovnog ubistva u Austriji

Zvaničnici Srbije izrazili saučešće povodom masovnog ubistva u Austriji

Novi magazin pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i drugi državni zvaničnici izrazili su danas saučešće povodom masovnog ubistva u školi u Austriji, gde je bivši učenik ubio devet osoba. "Srbija oseća vaš bol, jer je i sama doživela tragedije na koje su sećanja još… »
Stanković uputio telegram saučešća zbog tragedije u školi u Gracu: Srbija pruža podršku

Stanković uputio telegram saučešća zbog tragedije u školi u Gracu: Srbija pruža podršku

Politika pre 8 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković uputio je danas telegram saučešća i podrške ministru obrazovanja Austrije Kristofu Viderkeru povodom tragedije koja se desila u školi u Gracu. Takođe, Stanković je izjavio saučešće porodicama žrtava pucnjave u… »
"Užasnut sam i slomljen": Đurić se oglasio povodom pucnjave u školi u Gracu

"Užasnut sam i slomljen": Đurić se oglasio povodom pucnjave u školi u Gracu

Euronews pre 8 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas saučešće porodicama žrtava pucnjave u srednjoj školi u Gracu i građanima Austrije i poručio da je užasnut i slomljen zbog te tragedije. On je na mreži X napisao da takva dela nasilja, posebno protiv… »
Đurić: Užasnut sam i slomljen zbog tragedije u školi u Gracu

Politika pre 8 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas saučešće porodicama žrtava pucnjave u srednjoj školi u Gracu i građanima Austrije i poručio da je užasnut i slomljen zbog te tragedije. On je na mreži Iks napisao da takva dela nasilja, posebno… »

Telegraf pre 8 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas saučešće porodicama žrtava pucnjave u srednjoj školi u Gracu i građanima Austrije i poručio da je užasnut i slomljen zbog te tragedije. On je na mreži Iks napisao da takva dela nasilja, posebno… »
Ministar prosvete Srbije uputio telegram saučešća zbog tragedije u školi u Gracu

Ministar prosvete Srbije uputio telegram saučešća zbog tragedije u školi u Gracu

Telegraf pre 8 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković uputio je danas telegram saučešća i podrške ministru obrazovanja Austrije Kristofu Viderkeru povodom tragedije koja se desila u školi u Gracu. Takođe, Stanković je izjavio saučešće porodicama žrtava pucnjave u… »
"Užasnut sam": Marko Đurić: "Srbija deli tugu naših austrijskih prijatelja u ovom mračnom i bolnom trenutku"

"Užasnut sam": Marko Đurić: "Srbija deli tugu naših austrijskih prijatelja u ovom mračnom i bolnom trenutku"

Blic pre 8 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić oglasio se nakon pucnjave u Gracu, stravičnog zločina i gubitka najmanje deset života. - Užasnut sam i srce mi je slomljeno zbog tragične pucnjave u školi u Gracu danas. Takvo nasilje, posebno prema najnevinijim među… »

Blic pre 8 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić oglasio se nakon pucnjave u Gracu, stravičnog zločina i gubitka najmanje deset života. - Užasnut sam i srce mi je slomljeno zbog tragične pucnjave u školi u Gracu danas. Takvo nasilje, posebno prema najnevinijim među… »

Vesti dana »