Povezane vesti
"Ne prihvatam kritiku" Ceca o odnosu sa snajkom Bogdanom i sestrom Lidijom: Nisam sujetna ali...
Kurir 10.06.2025
Svetlana Ceca Ražnatović održala je spektakularni koncert u Dizeldorfu, a na ovom nastupu su je pratile sestra Lidija i snajka Bogdana. Naime, Ceca je pred više od 4.000 ljudi pevača svoje najveće hitove. - Presrećna sam. Ljudi iz čitave Evrope su došli… »
"Bravo, Srbine": Ceca Ražnatović javno poslala poruku Đoletu Petroviću zbog odbranjenog penala protiv Albanije
Telegraf 10.06.2025
Održala je Ceca Ražnatović u nedelju veče spektakularan koncert u Nemačkoj, gde je pred više od 4.000 ljudi imala noć za pamćenje! Samo dan ranije, Ceca je u društvu porodice pratila utakmicu između Albanije i Srbije, a u intrvjuu koji je dala za… »
"Ne prihvatam kritiku": Ceca o odnosu sa snajkom Bogdanom i sestrom Lidijom: "Imala sam knedlu u grlu"
Blic 10.06.2025
Ceca Ražnatović održala je spektakularni koncert u Dizeldorfu, a na ovom nastupu su je pratile sestra Lidija i snajka Bogdana. Naime, Ceca je pred više od 4.000 ljudi pevača svoje najveće hitove. - Presrećna sam. Ljudi iz čitave Evrope su došli u… »
"Imala sam knedlu u grlu!" Ceca o Lidiji, novom albumu i povratku na "mesto suza" 28. juna: "Ako se desi..."
Telegraf 10.06.2025
Muzička diva Ceca Ražnatović pre dve noći, 8. juna, održala je spektakularni koncert u Dizeldorfu, nakon čega je pred kamerama Telegrafa sumirala utiske, progovorila o velikim koncertu 28. juna u Nišu i otkrila novosti u odnosu sa sestrom Lidijom… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu za novogodišnju nedelju i ne planirajte ništa dok je ne vidite
Nova pre 32 minutajoš 26 povezanih
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 17 minutajoš 22 povezane
Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 17 povezanih
Pogledajte lice Zelenskog nakon trampove urbenesne izjave: Svi pričaju o njegovoj reakciji, ukrajinski lider nije mogao da se iskontroliše! (video)
Kurir pre 2 minutajoš 33 povezane
Albanski političari iz Bujanovca i Preševa čestitaju Kurtiju na pobedi
Bujanovačke pre 42 minutajoš 23 povezane