Povezane vesti
"Ne prihvatam kritiku" Ceca o odnosu sa snajkom Bogdanom i sestrom Lidijom: Nisam sujetna ali...
Kurir 10.06.2025
Svetlana Ceca Ražnatović održala je spektakularni koncert u Dizeldorfu, a na ovom nastupu su je pratile sestra Lidija i snajka Bogdana. Naime, Ceca je pred više od 4.000 ljudi pevača svoje najveće hitove. - Presrećna sam. Ljudi iz čitave Evrope su došli… »
"Bravo, Srbine": Ceca Ražnatović javno poslala poruku Đoletu Petroviću zbog odbranjenog penala protiv Albanije
Telegraf 10.06.2025
Održala je Ceca Ražnatović u nedelju veče spektakularan koncert u Nemačkoj, gde je pred više od 4.000 ljudi imala noć za pamćenje! Samo dan ranije, Ceca je u društvu porodice pratila utakmicu između Albanije i Srbije, a u intrvjuu koji je dala za… »
"Ne prihvatam kritiku": Ceca o odnosu sa snajkom Bogdanom i sestrom Lidijom: "Imala sam knedlu u grlu"
Blic 10.06.2025
Ceca Ražnatović održala je spektakularni koncert u Dizeldorfu, a na ovom nastupu su je pratile sestra Lidija i snajka Bogdana. Naime, Ceca je pred više od 4.000 ljudi pevača svoje najveće hitove. - Presrećna sam. Ljudi iz čitave Evrope su došli u… »
"Imala sam knedlu u grlu!" Ceca o Lidiji, novom albumu i povratku na "mesto suza" 28. juna: "Ako se desi..."
Telegraf 10.06.2025
Muzička diva Ceca Ražnatović pre dve noći, 8. juna, održala je spektakularni koncert u Dizeldorfu, nakon čega je pred kamerama Telegrafa sumirala utiske, progovorila o velikim koncertu 28. juna u Nišu i otkrila novosti u odnosu sa sestrom Lidijom… »
Vesti dana »

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
Sputnik pre 12 minutajoš 11 povezanih

Haos na srpskim putevima Batrovci blokirani vozila zarobljena satima
Dnevnik pre 43 minutajoš 5 povezanih

Srpski derbi usred sinsinatija! Hamad Međedović u drugom kolu i to kako...
Večernje novosti pre 8 minutajoš 9 povezanih

Još jedan tropski dan u Srbiji, najviša dnevna temperatura do 37 stepeni
RTS pre 2 satajoš 5 povezanih