Povezane vesti
Našu pevačicu tukli i nabijali joj flašu u grlo Prošla kroz stravičan pakao, pa ogolila dušu: "Prilaze mi, traže oproštaj"…
Alo pre 7 dana
Osim toga, otkrila je da, osim što je prošla kroz pakao, nadležni u instituciji ništa nisu uradili kako bi je zaštitili. Zorana Mićanović otvorila je dušu o strašnom vršnjačkom nasilju koje je doživela od strane svojih školskih drugova, a sve to zbog… »
„Udarali su me stolicom i nabijali mi flašicu u vrat“: Zorana Mićanović o vršnjačkom nasilju koje je trpela
Nova pre 7 dana
Pevačica Zorana Mićanović jednom prilikom je otkrila da je trpela vršnjačko nasilje. Zorana Mićanović je stekla popularnost pevajući narodne pesme, a zbog izbora muzike i činjenice da je sa sela – često je bila maltretirana u osnovnoj školi. „Bila sam… »
Našu pevačicu tukli i nabijali joj flašu: Prošla kroz stravičan pakao jer je odabrala da peva folk muziku
Mondo pre 7 dana
Zorana MIćanović je otkrila da je prošla kroz pakao, ali da nadležni u instituciji ništa nisu uradili po tom pitanju. Mlada muzička zvezda u usponu Zorana Mićanović otvorila je dušu o strašnom vršnjačkom nasilju koje je doživela od strane svojih školskih… »
"Udarali su me stolicama, nabijali flašicu u vrat": Zorana Mićanović o vršnjačkom nasilju: "Danas traže oproštaj..."
Blic pre 7 dana
Mlada pevačica Zorana Mićanović potresla je javnost svojom pričom o vršnjačkom nasilju koje je doživela. Zorana je otkrila da su je vršnjaci nazivali pevaljko. - Bila sam dete sa sela, nisam imala stvari koje su druga deca imala. Nisam bila prihvaćena ni… »
"Udarali su me stolicama, nabijali flašicu u vrat" Zorana Mićanović o vršnjačkom nasilju koje je godinama trpela: Danas traže…
Kurir pre 7 dana
Zorana Mićanović potresla je javnost kada je ispričala svoju emotivnu priču iz detinjstva i otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Pevačica je otkrila da ju je majka napustila sa samo pet godina a da je očuh želeo da se smesti u… »
Vesti dana »

Tramp: Znamo gde se krije Ajatolah Hamnei, tražimo bezuslovnu predaju Irana
Danas pre 10 satijoš 4 povezane

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 8 satijoš 2 povezane