Povezane vesti

Gvardiolu plaši rat u Gazi

Gvardiolu plaši rat u Gazi

Sportski žurnal 10.06.2025
„Budimo oprezni, sledeća deca od četiri ili pet godina biće naša”. Trener Mančester sitija Pep Gvardiola je mnogo uplašen zbog rata u Gazi. Palestinska militantna organizacija Hamas iznenada je 7. oktobra 2023. godine izvršila napad u blizini granice sa… »
Gvardiola o ratu u Gazi: Sledeća deca mogu da budu naša

Gvardiola o ratu u Gazi: Sledeća deca mogu da budu naša

Sport klub 10.06.2025
Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je veoma uplašen zbog bolnog rata u Gazi. Gvardiola se obratio okupljenima nakon što je u ponedeljak dobio počasni doktorat Univerziteta u Mančesteru, preneo je Bi-Bi-Si. I govorio je o ratu u Gazi… »
Gvardiola uplašen zbog rata u Gazi

Gvardiola uplašen zbog rata u Gazi

Radio sto plus 10.06.2025
Palestinska militantna organizacija Hamas iznenada je 7. oktobra 2023. godine izvršila napad u blizini granice sa Izraelom, u kome je poginulo 1.200 ljudi, a 251 osoba uzeta je za taoce. U odgovoru na to Izrael je napao Gazu, a prema poslednjim podacima… »
Pep Gvardiola: 'Užasnut sam ratom u Gazi, možda su moja deca sledeća'

BBC News 10.06.2025
Trener Mančester sitija govorio je na Univerzitetu u Mančesteru gde mu je dodeljen počasni doktorat, a snimci njegovog obraćanja se dele na internetu. Trener engleskog fudbalskog kluba Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je „mnogo uplašen zbog… »

Radio 021 10.06.2025
Trener Mančester sitija govorio je na Univerzitetu u Mančesteru gde mu je dodeljen počasni doktorat, a snimci njegovog obraćanja se dele na internetu. DAVID CLIFF/EPA-EFE/Shutterstock Pep Gvardiola je trener Mančester sitija od 2016. Trener engleskog… »
Pep Gvardiola: ‘Užasnut sam ratom u Gazi, možda su moja deca sledeća’

Danas 10.06.2025
Trener engleskog fudbalskog kluba Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je „mnogo uplašen zbog bolnog rata u Gazi“. Prošlo je 20 meseci otkako je Izrael pokrenuo vojnu akciju u Gazi kao odgovor na neviđeni prekogranični napad Hamasa na Izrael 7… »

NIN 10.06.2025
Trener engleskog fudbalskog kluba Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je "mnogo uplašen zbog bolnog rata u Gazi". Prošlo je 20 meseci otkako je Izrael pokrenuo vojnu akciju u Gazi kao odgovor na neviđeni prekogranični napad Hamasa na Izrael 7… »

Južne vesti 10.06.2025
DAVID CLIFF/EPA-EFE/Shutterstock Pep Gvardiola je trener Mančester sitija od 2016. Trener engleskog fudbalskog kluba Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je „mnogo uplašen zbog bolnog rata u Gazi“. Prošlo je 20 meseci otkako je Izrael pokrenuo… »

Vesti dana »