Повезане вести

Гвардиолу плаши рат у Гази

Гвардиолу плаши рат у Гази

Спортски журнал 10.06.2025
„Будимо опрезни, следећа деца од четири или пет година биће наша”. Тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола је много уплашен због рата у Гази. Палестинска милитантна организација Хамас изненада је 7. октобра 2023. године извршила… »
Гвардиола о рату у Гази: Следећа деца могу да буду наша

Гвардиола о рату у Гази: Следећа деца могу да буду наша

Спорт клуб 10.06.2025
Тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је веома уплашен због болног рата у Гази. Гвардиола се обратио окупљенима након што је у понедељак добио почасни докторат Универзитета у Манчестеру, пренео је Би-Би-Си. И… »
Гвардиола уплашен због рата у Гази

Гвардиола уплашен због рата у Гази

Радио сто плус 10.06.2025
Палестинска милитантна организација Хамас изненада је 7. октобра 2023. године извршила напад у близини границе са Израелом, у коме је погинуло 1.200 људи, а 251 особа узета је за таоце. У одговору на то Израел је напао Газу, а… »
Пеп Гвардиола: 'Ужаснут сам ратом у Гази, можда су моја деца следећа'

BBC News 10.06.2025
Тренер Манчестер ситија говорио је на Универзитету у Манчестеру где му је додељен почасни докторат, а снимци његовог обраћања се деле на интернету. Тренер енглеског фудбалског клуба Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да… »

Радио 021 10.06.2025
Тренер Манчестер ситија говорио је на Универзитету у Манчестеру где му је додељен почасни докторат, а снимци његовог обраћања се деле на интернету. ДАВИД ЦЛИФФ/ЕПА-ЕФЕ/Схуттерстоцк Пеп Гвардиола је тренер Манчестер ситија од… »
Пеп Гвардиола: ‘Ужаснут сам ратом у Гази, можда су моја деца следећа’

Данас 10.06.2025
Тренер енглеског фудбалског клуба Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је „много уплашен због болног рата у Гази“. Прошло је 20 месеци откако је Израел покренуо војну акцију у Гази као одговор на невиђени прекогранични… »

НИН 10.06.2025
Тренер енглеског фудбалског клуба Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је "много уплашен због болног рата у Гази". Прошло је 20 месеци откако је Израел покренуо војну акцију у Гази као одговор на невиђени прекогранични… »

Јужне вести 10.06.2025
ДАВИД ЦЛИФФ/ЕПА-ЕФЕ/Схуттерстоцк Пеп Гвардиола је тренер Манчестер ситија од 2016. Тренер енглеског фудбалског клуба Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је „много уплашен због болног рата у Гази“. Прошло је 20 месеци… »

Вести дана »