Повезане вести
Гвардиолу плаши рат у Гази
Спортски журнал 10.06.2025
„Будимо опрезни, следећа деца од четири или пет година биће наша”. Тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола је много уплашен због рата у Гази. Палестинска милитантна организација Хамас изненада је 7. октобра 2023. године извршила… »
Гвардиола о рату у Гази: Следећа деца могу да буду наша
Спорт клуб 10.06.2025
Тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је веома уплашен због болног рата у Гази. Гвардиола се обратио окупљенима након што је у понедељак добио почасни докторат Универзитета у Манчестеру, пренео је Би-Би-Си. И… »
Гвардиола уплашен због рата у Гази
Радио сто плус 10.06.2025
Палестинска милитантна организација Хамас изненада је 7. октобра 2023. године извршила напад у близини границе са Израелом, у коме је погинуло 1.200 људи, а 251 особа узета је за таоце. У одговору на то Израел је напао Газу, а… »
Пеп Гвардиола: 'Ужаснут сам ратом у Гази, можда су моја деца следећа'
BBC News 10.06.2025
Тренер Манчестер ситија говорио је на Универзитету у Манчестеру где му је додељен почасни докторат, а снимци његовог обраћања се деле на интернету. Тренер енглеског фудбалског клуба Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да… »
Радио 021 10.06.2025
Тренер Манчестер ситија говорио је на Универзитету у Манчестеру где му је додељен почасни докторат, а снимци његовог обраћања се деле на интернету. ДАВИД ЦЛИФФ/ЕПА-ЕФЕ/Схуттерстоцк Пеп Гвардиола је тренер Манчестер ситија од… »
Пеп Гвардиола: ‘Ужаснут сам ратом у Гази, можда су моја деца следећа’
Данас 10.06.2025
Тренер енглеског фудбалског клуба Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је „много уплашен због болног рата у Гази“. Прошло је 20 месеци откако је Израел покренуо војну акцију у Гази као одговор на невиђени прекогранични… »
НИН 10.06.2025
Тренер енглеског фудбалског клуба Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је "много уплашен због болног рата у Гази". Прошло је 20 месеци откако је Израел покренуо војну акцију у Гази као одговор на невиђени прекогранични… »
Пеп Гвардиола: ‘Ужаснут сам ратом у Гази, можда су моја деца следећа’
Јужне вести 10.06.2025
ДАВИД ЦЛИФФ/ЕПА-ЕФЕ/Схуттерстоцк Пеп Гвардиола је тренер Манчестер ситија од 2016. Тренер енглеског фудбалског клуба Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је „много уплашен због болног рата у Гази“. Прошло је 20 месеци… »
Вести дана »

Смедерево: Ухапшено двоје због утаје пореза и фалсификовања службених исправа
РТВ пре 39 минутајош 61 повезана

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Нови магазин пре 59 минутајош 27 повезаних

Потресни снимак: Тело преминулог Дејана Миловановића односе са терена
Телеграф пре 39 минутајош 82 повезане

Ко ће наследити 200 милиона Роберта Редфорда? Још за живота одлучио је коме ће оставити папрену заоставштину
Курир пре 44 минутајош 48 повезаних