Povezane vesti
"Ljubavnice mog muža sam tukla motkom": Suprug našu pevačicu varao sa 99 švalerki, a jedna joj došla i kući: "Nije htela da…
Blic pre 7 dana
Popularna pevačica Snežana Jovanović Šikica, ispričala je jednom prilikom da je njen muž bio sa 99 švalerki, te kako se nosila sa ovom komplikovanom situacijom. Šikica tvrdi da se svaka žena jednom prilikom suoči sa neverstvom partnera. Šikica istakla je… »
"Moj muž je imao 99 ljubavnica, tukla sam ih motkom" Šikica lovila supruga u prevarama: Jedna je došla kod mene u kuću...
Kurir pre 7 dana
Pevačica Snežana Jovanović Šikica svojevremeno je gostovala u emisiji "Sceniranje" gde je otkrila da je njen suprug imao 99 švalerki i ispričala kako se nosila sa tim. Šikica istakla je da svaka žena mora da bar jednom u životu prođe kroz agoniju… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Jurij Ušakov: SAD tražile odlaganje razgovora o normalizaciji odnosa sa Rusijom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić: Nisam politički protivnik vlasti, ali bih bio počastvovan saradnjom sa studentskom listom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana