Povezane vesti
"Ljubavnice mog muža sam tukla motkom": Suprug našu pevačicu varao sa 99 švalerki, a jedna joj došla i kući: "Nije htela da…
Blic 10.06.2025
Popularna pevačica Snežana Jovanović Šikica, ispričala je jednom prilikom da je njen muž bio sa 99 švalerki, te kako se nosila sa ovom komplikovanom situacijom. Šikica tvrdi da se svaka žena jednom prilikom suoči sa neverstvom partnera. Šikica istakla je… »
"Moj muž je imao 99 ljubavnica, tukla sam ih motkom" Šikica lovila supruga u prevarama: Jedna je došla kod mene u kuću...
Kurir 10.06.2025
Pevačica Snežana Jovanović Šikica svojevremeno je gostovala u emisiji "Sceniranje" gde je otkrila da je njen suprug imao 99 švalerki i ispričala kako se nosila sa tim. Šikica istakla je da svaka žena mora da bar jednom u životu prođe kroz agoniju… »
Vesti dana »
(BLOG) Završen protest kod Ušća, studenti Pravnog kažu - policija presrela i uhapsila više građana
N1 Info pre 23 minutajoš 50 povezanih
Novoosnovani sindikati Univerziteta u Novom Sadu pozivaju na protest u sredu u Kampusu
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 36 povezanih
Počeo koncert u čast Šabana Šaulića: Uručene prve stipendije fondacije koja nosi ime kralja narodne muzike (foto)
Večernje novosti pre 53 minutajoš 30 povezanih
(Foto) Protesti u više gradova povodom incidenata ispred SNP: Kordoni policije na Novom Beogradu, privedena jedna osoba
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 25 povezanih
Putevi Srbije: Do pet centimetara snega na putevima u više delova Srbije
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih