Povezane vesti
Deda pipkao devojčicu na javnom mestu, majka prijavila zlostavljanje: Uhapšen u Nikšiću
Telegraf 10.06.2025
Nikšićka policija identifikovala je i uhapsila 86-godišnjeg V.M. zbog sumnje da je seksualno uznemiravao maloletnu devojčicu na javnom mestu, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore. U policijskom saopštenju se navodi da je majka seksualno… »
Pedofil (86) polno uznemiravao devojčicu na ulici: Užas u Nikšiću: Majka prijavila manijaka policiji, odmah uhapšen
Blic 10.06.2025
Nikšićka policija identifikovala je i uhapsila pedofila V.M.(86) zbog sumnje da je polno uznemiravao maloletnu devojčicu na javnom mestu, saopšteno je iz uprave policije. - Juče je prostorijama Odeljenja bezbednosti Nikšić pristupila majka maloletne… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 2 satajoš 9 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 3 satajoš 1 povezana