Povezane vesti
"Izgubio sam od Novaka Đokovića, ne od 250. Na svetu"...Brutalan odgovor Zvereva Bekeru posle kritika!
Kurir pre 8 dana
Aleksandar Zverev je odgovrio Borisu Bekeru na kritike koje mu je uputio posle poraza od Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa. Bivši Novakov trener je imao šta da kaže o Sašinoj partiji, a smatra da mu je osnovni problem stručni štab čiji su… »
Beker kritikuje Zvereva: "Izgubio sam od Đokovića, ne od 250. na svetu"
B92 pre 8 dana
Aleksander Zverev je odgovorio Borisu Bekeru nakon njegovog komentara. Srpski teniser Novak Đoković je u četvrtfinalu Rolan Garosa pobedio Sašu Zvereva sa 3-1 u setovima, precizije, bilo je 4:6, 6:3, 6:2, 6:4. Boris Beker nije bio oduševljen partijom… »
Zverev mu ovo neće oprostiti: Ovako je odgovorio na kritike Borisa Bekera
Večernje novosti pre 8 dana
NEMAČKI teniser Aleksandar Zverev odgovorio je na kritike legende tenisa Borisa Bekera i to nakon poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa od Novaka Đokovića. Foto: Profimedia Šestostruki grend slem šampion nije imao razumevanja za Zvereva, poručio mu je da… »
Zverev odgovorio Bekeru na kritike i pomenuo meč sa Đokovićem
Nova pre 8 dana
Aleksander Zverev, treći teniser sveta, žestoko je odgovorio Borisu Bekeru, nekada prvom teniseru sveta, zbog meča protiv Novaka Đokovića. Zverev je poražen od Đokovića u četvrtfinalu nedavno završenog Rolan Garosa. Beker je poručio da Zverev treba da… »
Zverev žestoko odgovorio Bekeru zbog meča sa Đokovićem
Telegraf pre 8 dana
Nemački teniser Aleksandar Zverev žustro je reagovao na kritike legendarnog Borisa Bekera nakon poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa od Novaka Đokovića. Podsetimo, srpski as je u fantastičnom meču savladao Zvereva rezultatom 4:6, 6:3, 6:2, 6:4! Beker… »
Vesti dana »

Zašto su nekim građanima računi za struju i 10 puta veći nego prethodnog meseca
Novi magazin pre 1 satjoš 18 povezanih

(Video) Neboder u plamenu, odjekuju eksplozije! Iran balističkom raketom pogodio zgrade kod centra Tel Aviva: "Podsetilo me na atomsku bombu"
Blic pre 9 minutajoš 99 povezanih

U subotu nam zvanično stiže leto, a sledeće nedelje biće još toplije
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih

Ponoš: Dačić traljavo i neuspešno pokušao da zatvori aferu "zvučni top"
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih