Povezane vesti

"Izgubio sam od Novaka Đokovića, ne od 250. Na svetu"...Brutalan odgovor Zvereva Bekeru posle kritika!

"Izgubio sam od Novaka Đokovića, ne od 250. Na svetu"...Brutalan odgovor Zvereva Bekeru posle kritika!

Kurir pre 8 dana
Aleksandar Zverev je odgovrio Borisu Bekeru na kritike koje mu je uputio posle poraza od Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa. Bivši Novakov trener je imao šta da kaže o Sašinoj partiji, a smatra da mu je osnovni problem stručni štab čiji su… »
Beker kritikuje Zvereva: "Izgubio sam od Đokovića, ne od 250. na svetu"

Beker kritikuje Zvereva: "Izgubio sam od Đokovića, ne od 250. na svetu"

B92 pre 8 dana
Aleksander Zverev je odgovorio Borisu Bekeru nakon njegovog komentara. Srpski teniser Novak Đoković je u četvrtfinalu Rolan Garosa pobedio Sašu Zvereva sa 3-1 u setovima, precizije, bilo je 4:6, 6:3, 6:2, 6:4. Boris Beker nije bio oduševljen partijom… »
Zverev mu ovo neće oprostiti: Ovako je odgovorio na kritike Borisa Bekera

Zverev mu ovo neće oprostiti: Ovako je odgovorio na kritike Borisa Bekera

Večernje novosti pre 8 dana
NEMAČKI teniser Aleksandar Zverev odgovorio je na kritike legende tenisa Borisa Bekera i to nakon poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa od Novaka Đokovića. Foto: Profimedia Šestostruki grend slem šampion nije imao razumevanja za Zvereva, poručio mu je da… »
Zverev odgovorio Bekeru na kritike i pomenuo meč sa Đokovićem

Zverev odgovorio Bekeru na kritike i pomenuo meč sa Đokovićem

Nova pre 8 dana
Aleksander Zverev, treći teniser sveta, žestoko je odgovorio Borisu Bekeru, nekada prvom teniseru sveta, zbog meča protiv Novaka Đokovića. Zverev je poražen od Đokovića u četvrtfinalu nedavno završenog Rolan Garosa. Beker je poručio da Zverev treba da… »
Zverev žestoko odgovorio Bekeru zbog meča sa Đokovićem

Zverev žestoko odgovorio Bekeru zbog meča sa Đokovićem

Telegraf pre 8 dana
Nemački teniser Aleksandar Zverev žustro je reagovao na kritike legendarnog Borisa Bekera nakon poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa od Novaka Đokovića. Podsetimo, srpski as je u fantastičnom meču savladao Zvereva rezultatom 4:6, 6:3, 6:2, 6:4! Beker… »

Vesti dana »