Povezane vesti

"Odlučio sam da zaprosim Lepu Lukić" 58 godina mlađi muškarac se obratio pevačici, na slici iz teretane pucaju mišići, kad…

"Odlučio sam da zaprosim Lepu Lukić" 58 godina mlađi muškarac se obratio pevačici, na slici iz teretane pucaju mišići, kad…

Kurir pre 3 dana
Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, iznenadio je sve najnovijom objavom. Naime, Baka je na Instagramu podelio sliku iz teretane i napisao sledeće: - Odlučio sam da zaprosim Lepu Lukić - napisao je Baka i stavio emotikon srca. Lepa se udavala se tri… »
Poznati muškarac odlučio da zaprosi Lepu Lukić: Mlađi je od nje 56 godina, svi ga znate!

Poznati muškarac odlučio da zaprosi Lepu Lukić: Mlađi je od nje 56 godina, svi ga znate!

Vesti online pre 2 dana
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, voli da privuče pažnju na sve moguće načine, a sada je za to ponovo iskoristio Lepu Lukić. Skandal sa Lepom. Bogdan je, naime, objavio fotografiju na svom storiju koja je nastala u teretani. Na njoj je pokazao svoje… »
"Odlučio sam da zaprosim Lepu Lukić" 58: godina mlađi muškarac se obratio pevačici: Na slici iz teretane pucaju mišići

"Odlučio sam da zaprosim Lepu Lukić" 58: godina mlađi muškarac se obratio pevačici: Na slici iz teretane pucaju mišići

Blic pre 2 dana
Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, iznenadio je sve najnovijom objavom. Naime, Baka je na Instagramu podelio sliku iz teretane i napisao sledeće: - Odlučio sam da zaprosim Lepu Lukić - napisao je Baka i stavio emotikon srca. Lepa se udavala se tri… »
"Odlučio sam da zaprosim lepu Lukić (85)" Poznati Srbin (28) priznao emocije prema 57 godina starijoj pevačici

"Odlučio sam da zaprosim lepu Lukić (85)" Poznati Srbin (28) priznao emocije prema 57 godina starijoj pevačici

Alo pre 2 dana
Priznao simpatije prema pevačici. Jutjuber Bogdan Ilić, pozantiji kao Baka Prase, pre nekoliko meseci je šokirao priznanjem da je bio intiman sa pevačicom Lepom Lukić (85). Ova neslana šala izazvala je gnev kod pevačice koja se odmah oglasila i… »
"Odlučio sam da zaprosim Lepu Lukić": Čak 57 godina mlađi muškarac odlučio da zaprosi pevačicu (85)

"Odlučio sam da zaprosim Lepu Lukić": Čak 57 godina mlađi muškarac odlučio da zaprosi pevačicu (85)

Telegraf pre 2 dana
Jutjuber Bogdan Ilić pozantiji kao Baka Prase, pre nekoliko meseci izjavio je šokantnu tvrdnju, da je bio intiman sa pevačicom Lepom Lukić (85). Ova neslana šala izazvala je gnev kod pevačice, koja se odmah oglasila i demantovala sve u suzama. Kako je… »

Vesti dana »