Povezane vesti
Dejan Dragojević javno ponizio dalilu! Prisetio se života sa njom, ova fotografija mu probudila jezive uspomene: "Moj propali…
Kurir pre 10 dana
Rijaliti učesnik Dejan Dragojević godinama je bio u ljubavi sa Dalilom Dragojević, a onda ga je ona prevarila sa Filipom Carom. Sve se to odigralo Dejanu pred očima u rijalitiju "Zadruga", a nakon teških scena njegove patnje, odlučio je da joj se više… »
Dejan Dragojević objavio fotografiju iz bih gde je sa Dalilom gradio porodično gnezdo: "Imam 25 godina, a izgledam kao da sam…
Alo pre 10 dana
Dejan živi znatno mirnijim i stabilnijim životom. Rijaliti učesnik Dejan Dragojević godinama je bio u emotivnoj vezi sa Dalilom Dragojević, ali njihova ljubav završila se tragično kada ga je Dalila prevarila sa Filipom Carom. Sve se to odigralo pred… »
"Moj propali život iz Bosne" Dejan se prisetio prošlosti i Dalile: Ova slika mu je evocirala uspomene
Telegraf pre 10 dana
Rijaliti učesnik Dejan Dragojević godinama je bio u ljubavi sa Dalilom Dragojević, a onda ga je ona prevarila sa Filipom Carom. Iz cele priče Dejan je logično izašao razočaran, u tom više što mu se sve odigralo pred očima u rijalitiju "Zadruga". Dejan je… »
"Moj propali život iz Bosne": Dejan Dragojević se prisetio života sa Dalilom, jedna fotografija mu probudila loše uspomene
Blic pre 10 dana
Rijaliti učesnik Dejan Dragojević godinama je bio u ljubavi sa Dalilom Dragojević, a onda ga je ona prevarila sa Filipom Carom. Sve se to odigralo Dejanu pred očima u rijalitiju "Zadruga", a nakon teških scena njegove patnje, odlučio je da joj se više… »
Vesti dana »

Iran napao centralni i južni Izrael, Tel Aviv gađao skladišta i lansirne položaje raketa u Iranu
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih

Kolaps na Preševu Srbi zaglavljeni satima, kolona bez kraja, put ka Grčkoj postao noćna mora! (foto)
Alo pre 47 minutajoš 14 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK kojim se odbijaju prigovori opozicije: Sledi ponovno odlučivanje
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih