Povezane vesti

Skandal: Albanac u Gračanici uklonio spomen-ploču nastradale srpske devojčice

Skandal: Albanac u Gračanici uklonio spomen-ploču nastradale srpske devojčice

Telegraf 10.06.2025
Video: Albanac u Gračanici uklonio spomen ploču stradaloj srpskoj devojčici. Članovi porodice Perić, njihovi rođaci i komšije okupili su se danas u Gračanici, jer je novi komšija Albanac, bez prethodnog obaveštenja uklonio spomen-ploču njihove ćerke… »
Albanac uklonio spomen ploču stradaloj srpskoj devojčici pored imanja u Gračanici

Albanac uklonio spomen ploču stradaloj srpskoj devojčici pored imanja u Gračanici

Pravda 10.06.2025
Vlasnik kuće, pored koje se nalazila ova ploča bio je Srbin, sada je u vlasništvu Albanca. On nikog nije obavestio da će to uraditi, ni mene kao roditelja, samovoljno je to uradio, kažu roditelji stradale Biljane Perić. Albanac koji je nedavno kupio… »
Albanac u Gračanici uklonio spomen ploču stradaloj srpskoj devojčici

Euronews 10.06.2025
Albanac koji je nedavno kupio imanje u Gračanici samoinicijativno je pre dva dana sa javnog zemljišta uklonio spomen ploču srpskoj devojčici Biljani Perić koja je pre 30 godina stradala u Gračanici. U znak protesta danas su se roditelji i rodbina Biljane… »
"Drugi put mi ubijaju dete" Albanac u Gračanici isekao i bacio spomen-ploču stradale devojčice! Roditelji očajni: "Pitala sam…

"Drugi put mi ubijaju dete" Albanac u Gračanici isekao i bacio spomen-ploču stradale devojčice! Roditelji očajni: "Pitala sam…

Kurir 10.06.2025
Spomen ploču Biljani Perić, koja je nastradala pre 30 godina u Gračanici, uklonio je Albanac koji je kupio plac u blizini. Porodica Perić okupila se danas na tom mestu, a slučaj prijavila tzv. kosovskoj policiji i opštinskoj inspekciji. Spomen ploča… »

RTV 10.06.2025
GRAČANICA - Albanac koji je nedavno kupio imanje u Gračanici samoinicijativno je pre dva dana sa javnog zemljišta uklonio spomen ploču srpskoj devojčici Biljani Perić koja je pre 30 godina stradala u Gračanici. U znak protesta danas su se roditelji i… »
Albanac u Gračanici uklonio spomen ploču stradaloj srpskoj devojčici VIDEO

Albanac u Gračanici uklonio spomen ploču stradaloj srpskoj devojčici VIDEO

B92 10.06.2025
Albanac koji je nedavno kupio imanje u Gračanici samoinicijativno je pre dva dana sa javnog zemljišta uklonio spomen ploču srpskoj devojčici Biljani Perić koja je pre 30 godina stradala u Gračanici. U znak protesta danas su se roditelji i rodbina Biljane… »
Užas u Gračanici! Albanac uklonio spomen ploču srpskoj devojčici!

Užas u Gračanici! Albanac uklonio spomen ploču srpskoj devojčici!

Alo 10.06.2025

Politika 10.06.2025
GRAČANICA – Albanac koji je nedavno kupio imanje u Gračanici samoinicijativno je pre dva dana sa javnog zemljišta uklonio spomen ploču srpskoj devojčici Biljani Perić koja je pre 30 godina stradala u Gračanici. U znak protesta danas su se roditelji i… »
Albanac u Gračanici uklonio spomen-ploču nastradale srpske devojčice

Albanac u Gračanici uklonio spomen-ploču nastradale srpske devojčice

RTS 10.06.2025
Članovi porodice Perić, njihovi rođaci i komšije okupili su se danas u Gračanici, jer je novi komšija Albanac, bez prethodnog obaveštenja uklonio spomen-ploču njihove ćerke Biljane i bacio je kraj puta. "Našu ćerku je na ovom mestu pre 30 godina… »

Vesti dana »