Povezane vesti
Vezenkov žestoko odbrusio atamanu: Niko ne može da mi kaže da sam lažni Grk...
Kurir pre 4 dana
Ergin Ataman trener Panatinaikosa bio je izuzetno nezadovoljan odnosom navijča Olimpijakosa prema njegovim košarkašima u finalnoj seriji plej-ofa Grčke. Bugarski košarkaš Saša Vezenkov izjavio je da mu je mu je zasmetala izjava trenera Panatinaiksoa… »
Vezenkov odgovorio Atamanu: "Ja lažni Grk?"
B92 pre 4 dana
Bugarski košarkaš Saša Vezenkov izjavio je da mu je zasmetala izjava trenera Panatinaiksoa Ergina Atamana koji je nekolicinu igrača Olimpiajkosa etiketirao sa "lažni Grci". Ta izjava Atamana imala je širi kontekst, želeo je da uzdigne je svoj tim, a… »
Vesti dana »

Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale Farme i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala (foto)
Blic pre 27 minutajoš 12 povezanih

Pravo letnje vreme u Srbiji Sunčano i toplo širom zemlje, temperature do 31 stepen
Dnevnik pre 12 minutajoš 9 povezanih

Na današnji dan: Ćosić postao predsednik SR Jugoslavije, pokušan atentat na Vuka Draškovića
Radio 021 pre 22 minutajoš 3 povezane

Vojna Parada u Americi: Trampovo "demonstriranje moći" u senci masovnih protesta širom zemlje: Policija na konjima jurišala na okupljene i tukla ih palicama (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane

Putin Trampu: Nastavak pregovora posle 22. juna; Zelenski: Zaustavili smo napredovanje Rusa u Sumiju
RTS pre 17 minutajoš 2 povezane