Povezane vesti

„Doživela sam kulturološki šok kad sam prvi put videla kupatilo, znala sam samo za bure i lavor“

„Doživela sam kulturološki šok kad sam prvi put videla kupatilo, znala sam samo za bure i lavor“

Nova pre 4 dana
Pevačica Rada Manojlović prisetila se teškog perioda. Rada Manojlović je gostovala u jednoj emisiji, a tada je priznala i da je tuš i kupatilo prvi put videla kod jedne drugarice. Voditeljka ju je pitala da li se seća kada se prvi put okupala u kupatilu… »
"Grejala sam vodu u šerpi..." Rada otkrila gde je prvi put videla kupatilo "To je bio kulturološki šok..."

"Grejala sam vodu u šerpi..." Rada otkrila gde je prvi put videla kupatilo "To je bio kulturološki šok..."

Telegraf pre 4 dana
Pevačica Rada Manojlović nikada nije krila činjenicu da je skromno odrastala a da nekada u svom domu nije imala čak ni za osnovne stvari poput toaleta. Iako nije bilo para, Manojlovićeva uvek ponosno ističe da je imala prelepo detinjstvo, a nemaština je… »
"Grejala sam vodu u šerpi, pa se polivala" Rada Manojlović tuš prvi put videla kod drugarice, otkrila doživljaj prvog susreta…

"Grejala sam vodu u šerpi, pa se polivala" Rada Manojlović tuš prvi put videla kod drugarice, otkrila doživljaj prvog susreta…

Kurir pre 4 dana
Pevačica Rada Manojlović ne krije da potiče iz porodice koja nije imala bogatstvo, te u domu nije imala čak ni osnovne stvari, kao što su kupatilo i toalet. Kako je i ranije govorila, imala je veoma srećno detinjstvo iako je nemaština bila prisutna sve… »

Vesti dana »