Povezane vesti
Košmar u Banji Ždrelo: Majka uočila da joj muškarac fotografiše dete, pušten jer je strani državljanin (video)
Pravda 10.06.2025
U Banji Ždrelo nepoznati muškarac je fotografisao trogodišnje dete bez dozvole roditelja. Majka dečaka, Klara, govorila je opisala je šta se desilo. - Suprug, dete i ja odlučili smo da vikend provedemo u Banji Ždrelo, tamo sam tada bila prvi put. Stigli… »
Drama u Banji u Srbiji - Klara uočila muškarca u zastrašujućem činu: Sedeo je sa ženom, otela sam mu telefon, a na njemu slika…
Kurir 10.06.2025
U jutarnjem programu Kurir televizije " Redakcija" otvorena je tema uznemirujućeg incidenta koji se dogodio u Banji Ždrelo, kada je nepoznati muškarac fotografisao trogodišnje dete bez dozvole roditelja. Majka dečaka, Klara, govorila je uživo u programu… »
Vesti dana »

Prevrnuo se čamac na Dunavu kod Bačke Palanke, na mestu nesreće spasilački timovi
Euronews pre 19 minutajoš 21 povezana

Zrenjanin jutros bio jedan od najhladnijih gradova u Srbiji, evo koliko je stepeni izmereno
Zrenjaninski pre 19 minutajoš 14 povezanih

(FOTO) Požar na Banovom brdu, nisu saobraćali tramvaji ni autobusi
Nova pre 54 minutajoš 28 povezanih

Zelenski: Putin se smeje Zapadu; Ekonomist: Skoro polovina ruskih rafinerija oštećena
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih

Poznat termin sledećeg meča Novaka Đokovića u Šangaju: Srbija ne mora da rani
Euronews pre 28 minutajoš 14 povezanih