Povezane vesti
Dvoje poginulo u izraelskom udaru na jug Libana
Nedeljnik 10.06.2025
Dva muškarca su poginula danas u izraelskom udaru na selo na jugu Libana koji se graniči s Izraelom, saopštilo je libansko ministarstvo zdravlja, prenosi agencija Beta. Ovaj napad usledio je posle izraelskih bombardovanja 5. juna na južno predgrađe… »
Izrael bombardovao jug Libana: Poginuli otac i sin, drugi sin ranjen
Kurir 10.06.2025
Dva muškarca su poginula danas u izraelskom udaru na selo na jugu Libana koji se graniči s Izraelom, saopštilo je libansko ministarstvo zdravlja. Ovaj napad usledio je posle izraelskih bombardovanja 5. juna na južno predgrađe Bejruta, uporišta proiranske… »
Dvoje poginulo u izraelskom udaru na jug Libana
Novi magazin 10.06.2025
Dva muškarca su poginula danas u izraelskom udaru na selo na jugu Libana koji se graniči s Izraelom, saopštilo je libansko ministarstvo zdravlja. Ovaj napad usledio je posle izraelskih bombardovanja 5. juna na južno predgrađe Bejruta, uporišta proiranske… »
Novi udar na Bejrut: Ima mrtvih
B92 10.06.2025
Vesti dana »

Protest ispred Ministarstva finansija zbog teškog položaja radnika u kulturi
RTS pre 5 minutajoš 9 povezanih

Kiša neće zaobići Beograd Vremenska prognoza RHMZ najavljuje mraz od ovog datuma
Alo pre 2 satajoš 13 povezanih

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 3 satajoš 4 povezane

Partizan sa Vukotićem protiv TSC-a, Blagojević: "Momci ne žele revanšizam, ali ja imam lični motiv"
Sportske.net pre 30 minutajoš 23 povezane