Povezane vesti

Milić nakon amputacije prolazi kroz pakao! Bolna ispovest rokera, niko od kolega ga nije pozvao, u teškoj finansijskoj…

Milić nakon amputacije prolazi kroz pakao! Bolna ispovest rokera, niko od kolega ga nije pozvao, u teškoj finansijskoj…

Kurir pre 9 dana
Rok legenda Milić Vukašinović prolazi kroz najteži period u životu. Posle amputacije noge, suočava se s teškim oporavkom i finansijskim izazovima, ali ono što ga je najviše pogodilo jeste to što ga niko od kolega, s kojima je godinama delio binu, nije… »
"Nemam penziju, niko od kolega mi nije pomogao!" Milić Vukašinović na ivici egzistencije Planira da počne ponovo da nastupa!…

"Nemam penziju, niko od kolega mi nije pomogao!" Milić Vukašinović na ivici egzistencije Planira da počne ponovo da nastupa!…

Alo pre 9 dana
Niko od kolega mu nije pomogao! Nakon amputacije noge, Milić Vukašinović prolazi kroz težak period u životu. Legendarni roker suočava se sa teškim finansijskim izazovima, a kako kaže, niko od kolega mu nije finansijski pomogao, ali je Sokoj bio tu za… »
"Nemam penziju, primanja su mi od autorskih prava" Milić Vukašinović ogolio dušu: On mu je od kolega pomogao

"Nemam penziju, primanja su mi od autorskih prava" Milić Vukašinović ogolio dušu: On mu je od kolega pomogao

Telegraf pre 9 dana
Milić Vukašinović nakon amputacije noge prolazi kroz težak period u životu. Iako ga nada, otkako je imao operaciju, nijednog trenutka nije napuštala i kako je tada priznao jedva čeka da nastupi pred publikom, legendarni roker je otkrio da se suočava sa… »

Vesti dana »