Povezane vesti
„Ja sam na pet godina ostala bez svoje sestre i sestrića“: Milicu Todorović je izdao zet koji joj je bio menadžer, a to je…
Nova 10.06.2025
Pevačica Milica Todorović svojevremeno je bila u lošim odnosima sa sestrom i zetom. Milica Todorović je otvoreno govorila o narušenim porodičnim odnosima do kojih je došlo kada je prekinula saradnju sa zetom koji joj je bio i menadžer. „Muž moje strarije… »
"Ostala je sa njim, a ja sam ostala bez sestre i sestrića" Milica Todorović plakala u emisiji zbog njih, potresno priznanje…
Kurir 10.06.2025
Pevačica Milica Todorović gostovala je u jednoj emisiji gde je otvorila dušu i otkrila da je svojevremeno poslovno sarađivala sa bliskim članovima porodice, zbog čega su izgubili kontakt. Milica je tada govorila o svojoj sestri Jovani sa kojom nije… »
Vesti dana »
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog
Dnevnik pre 43 minutajoš 30 povezanih
Sukobi na granici između Tajlanda i Kambodže, jedan tajlandski vojnik poginuo, četiri ranjena
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
NBA rezultati: Denver nastavlja pobednički niz uz još jedan dabl-dabl Nikole Jokića
Serbian News Media pre 33 minutajoš 26 povezanih