Povezane vesti

„Ja sam na pet godina ostala bez svoje sestre i sestrića“: Milicu Todorović je izdao zet koji joj je bio menadžer, a to je…

„Ja sam na pet godina ostala bez svoje sestre i sestrića“: Milicu Todorović je izdao zet koji joj je bio menadžer, a to je…

Nova 10.06.2025
Pevačica Milica Todorović svojevremeno je bila u lošim odnosima sa sestrom i zetom. Milica Todorović je otvoreno govorila o narušenim porodičnim odnosima do kojih je došlo kada je prekinula saradnju sa zetom koji joj je bio i menadžer. „Muž moje strarije… »
"Ostala je sa njim, a ja sam ostala bez sestre i sestrića" Milica Todorović plakala u emisiji zbog njih, potresno priznanje…

"Ostala je sa njim, a ja sam ostala bez sestre i sestrića" Milica Todorović plakala u emisiji zbog njih, potresno priznanje…

Kurir 10.06.2025
Pevačica Milica Todorović gostovala je u jednoj emisiji gde je otvorila dušu i otkrila da je svojevremeno poslovno sarađivala sa bliskim članovima porodice, zbog čega su izgubili kontakt. Milica je tada govorila o svojoj sestri Jovani sa kojom nije… »

Vesti dana »