Povezane vesti
„Ja sam na pet godina ostala bez svoje sestre i sestrića“: Milicu Todorović je izdao zet koji joj je bio menadžer, a to je…
Nova 10.06.2025
Pevačica Milica Todorović svojevremeno je bila u lošim odnosima sa sestrom i zetom. Milica Todorović je otvoreno govorila o narušenim porodičnim odnosima do kojih je došlo kada je prekinula saradnju sa zetom koji joj je bio i menadžer. „Muž moje strarije… »
"Ostala je sa njim, a ja sam ostala bez sestre i sestrića" Milica Todorović plakala u emisiji zbog njih, potresno priznanje…
Kurir 10.06.2025
Pevačica Milica Todorović gostovala je u jednoj emisiji gde je otvorila dušu i otkrila da je svojevremeno poslovno sarađivala sa bliskim članovima porodice, zbog čega su izgubili kontakt. Milica je tada govorila o svojoj sestri Jovani sa kojom nije… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 28 povezanih
Studenti u blokadi: Dijaspora danas može da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
Radio 021 pre 21 minutajoš 52 povezane
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 62 povezane
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih