Povezane vesti
Ja se jedva krećem i dišem, a moja majka se veseli: Bojan Tomović se pretužnim rečima oglasio iz bolničke postelje
Svet & Skandal pre 2 dana
Bojan Tomović juče je hitno hospitalizovan. Zdravstveno stanje Bojana Tomovića iznenada se pogoršalo kada su mu otekle noge i stomak. Situacija je postala alarmantna kada su lekari ustanovili da je u pitanju plućna embolija zbog koje može doći do… »
"Dok se moja familija veselila, ja sam trpeo bolove" Bojan Tomović otečen i slab, doneo najvažniju odluku u životu: Preumoran…
Kurir pre 2 dana
Bojan Tomović hitno je hospitalizovan, a lekari su mu dijagnostikovali plućnu emboliju, opasno stanje koje može izazvati naglu smrt, a inače njegov srčani mišić radi znatno slabije nego što bi trebalo. Pevač se sada oglasio za Kurir iz bolnice i otkrio… »
Bojan Tomović hitno hospitalizovan, priključen na aparate: "Jedva dišem"
B92 pre 2 dana
Pevač Bojan Tomović ponovo je hospitalizovan. Ovog puta reč je o plućnoj emboliji, a lekari su ga odmah priključili na kiseonik i aparate za disanje. On se za medije oglasio iz bolnice i objasnio da su prvo krenule da mu otiču noge, a onda i stomak. Kako… »
Bojan Tomović se oglasio iz bolnice prikačen na aparate: Stanje mu kritično, ne oseća nogu, a majku briga kako je
Mondo pre 2 dana
Pevač je otkrio trenutno zdravstveno stanje, a jedna stvar ga je posebno zabolela. Pevaču Bojanu Tomoviću (42) naglo se pogoršalo zdravstveno stanje, a iz bolničke postelje se oglasio za domaće medije. Nakon što su lekari sproveli detaljna ispitivanja… »
Lekari se bore za život poznatog pevača DIjagnoza teška, oglasio se iz bolnice: "Majka me nije pozvala da pita kako sam"
Alo pre 2 dana
Bojan Tomović hospitalizovan. Pevaču Bojanu Tomoviću (42) pogoršalo se zdravstveno stanje, a on se sada oglasio iz bolnice. Naime, Bojanu su lekari dijagnostikovali plućnu emboliju, a lekari su ga odmah priključili na kiseonik i aparate za disanje. Foto… »
"Nogu često ne osećam, jedva dišem, otekao mi je i stomak" Prvo oglašavanje našeg pevača (42) iz bolnice: "Majka me nije…
Blic pre 2 dana
Pevaču Bojanu Tomoviću (42) pogoršalo se zdravstveno stanje, a on se iz bolnice oglasio za "Blic". Naime, Bojanu Tomoviću su lekari dijagnostikovali plućnu emboliju, a lekari su ga odmah priključili na kiseonik i aparate za disanje. Bojan nam je rekao da… »
"Nogu često ne osećam, jedva dišem..." Oglasio se Bojan Tomović iz bolnice: Kakva je to majka, nije me pozvala da pita kako…
Kurir pre 2 dana
Bojanu Tomoviću (42) pogoršalo se zdravstveno stanje, a on se iz bolnice oglasio za domaće medije. Naime, Bojanu Tomoviću su lekari dijagnostikovali plućnu emboliju, a lekari su ga odmah priključili na kiseonik i aparate za disanje. Bojan je rekao da su… »
"Otekla su mi kolena i stomak, jedva dišem" Lekari se još uvek bore za život Bojana Tomovića, ovo su detalji
Telegraf pre 2 dana
Pevaču Bojanu Tomoviću (42) pogoršalo se zdravstveno stanje, a on se sada oglasio iz bolnice. Naime, Bojanu su lekari dijagnostikovali plućnu emboliju, a lekari su ga odmah priključili na kiseonik i aparate za disanje. Bojan Tomović je rekao da su prvo… »
(Foto) prva slika našeg pevača (42) iz bolnice: Priključen na kiseonik, u vidno lošem stanju
Blic pre 3 dana
Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada mu se stanje ponovo pogoršalo zbog čega se nalazi u bolnici. Kako su preneli domaći mediji, Bojanu Tomoviću su lekari dijagnostikovali plućnu emboliju, a lekari su ga odmah… »
Naš pevač priključen na aparate: Zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo
Blic pre 3 dana
Pevač Bojan Tomović trenutno se nalazi u bolnici i njegovo stanje se pogoršalo. Naime, lekari su mu dijagnostikovali plućnu emboliju, opasno stanje koje može izazvati naglu smrt, a njegovo srce radi znatno slabije nego što bi trebalo. Bojan je primljen u… »
Vesti dana »

Probijena gvozdena kupola Pogledajte kako su Iranci razorili zgradu Ministarstva odbrane Izraela totalni haos (video)
Dnevnik pre 50 minutajoš 27 povezanih

Macut: Dogovorili smo vremenski okvir kako da do kraja jula završimo zimski semestar
RTV pre 2 satajoš 15 povezanih

NUNS: Iz procesa izbora članova Saveta REM istupilo 78 ovlašćenih predlagača i 16 kandidata i kandidatkinja
RTS pre 1 satjoš 63 povezane