Povezane vesti
"Sijam najjače kad sam prekrivena dijamantima, pa mi je kupio još" Kija Kockar krije dečka, ali ne i poklone, sve je objavila…
Kurir 11.06.2025
Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar već dugo krije identitet dečka od javnosti. Oni su zajedno putovali po svetu i na svim fotkama koje je Kija delila nismo mogli da mu vidimo lice. Jedna od poslednjih objava Kockareve iznenadila je… »
"Kaže da sijam najjače kad sam prekrivena dijamantima, pa mi je kupio još" Kija Kockar krije dečka kao zmija noge, a pokazuje…
Blic 11.06.2025
Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar već dugo krije identitet dečka od javnosti. Oni su zajedno putovali po svetu i na svim fotkama koje je Kija delila nismo mogli da mu vidimo lice. Jedna od poslednjih objava Kockareve iznenadila je… »
Pokazala šta radi sa dečkom u krevetu: Pobednica srpskog rijalitija uzburkala mreže objavom: "lik je lud", evo čime se…
Blic 10.06.2025
Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kija Kockar podelila je nedavno sa svima detalje sa putovanja u Mađarsku. Ona je tad opalila selfi u kolima, dok je u kadar tek ramenom upao njen dečko kog dugo krije od javnosti. - Odmor, sunčan dan - navela je… »
Vesti dana »
Veliko olakšanje za pacijente: Od danas pojeftinjuje čak 769 lekova! Proverite da li je i vaš na spisku.
Dnevnik pre 2 minutajoš 9 povezanih
Prvog dana avgusta sunčano i veoma toplo, temperature do 39 stepeni: Toplotni talas se nastavlja i iduće nedelje - uz pojačanje intenziteta
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih
Pred Srbijom ekstremno topao period: Prva dekada avgusta donosi tropske noći, kakvo nas vreme čeka do kraja meseca?
Euronews pre 12 minutajoš 6 povezanih
Struja na berzi sve skuplja zbog suše: Da li će EPS rastuće cene iz uvoza nadoknaditi povećanjem cene za građane?
Danas pre 27 minutajoš 2 povezane
Dvoje povređeno u dve saobraćajne nesreće: Hitna pomoć noćas intervenisala skoro 100 puta
Euronews pre 7 minutajoš 6 povezanih