Povezane vesti

Tokom jučerašnje blokade, na raskrsnici kod GSP-a, incident, pa hapšenje

Tokom jučerašnje blokade, na raskrsnici kod GSP-a, incident, pa hapšenje

NoviSad.com pre 3 dana
Novi Sad – Zborovi građana blokirali su sinoć od 19 do 20 časova 28 raskrsnica zahtevajući raspisivanje izbora za mesne zajednice, a kod GSP-a izbio je incident kada je jedan muškarac izašao iz automobila i počeo da se raspravlja sa građanima. Foto… »
Muškarcu koji je na blokadama napao policajca sledi krivična prijava za ometanje ili napad na službeno lice

Muškarcu koji je na blokadama napao policajca sledi krivična prijava za ometanje ili napad na službeno lice

Moj Novi Sad pre 3 dana
Muškarac koji je u utorak, 10. juna, tokom građanske blokade raskrsnice na Novom naselju u Novom Sadu udario policajca dobiće krivičnu prijavu za ometanje ili napad na službeno lice. Kakva će biti konačna prijava, zavisi od konačne odluke tužioca kada… »
„Druže, pa ja sam vaš! Celi život sam sa vama“: Snimak hapšenja muškarca koji je hteo da probije blokadu u Novom Sadu bio bi…

„Druže, pa ja sam vaš! Celi život sam sa vama“: Snimak hapšenja muškarca koji je hteo da probije blokadu u Novom Sadu bio bi…

Nova pre 3 dana
Jedan od događaja koji su obeležili bokadu 28 raskrsnica u Novom Sadu, u organizaciji Zborova tog grada koji traže izbore za mesne zajednice, svakako je hapšenje muškarca koji je pokušao da probije blokadu. On je najpre bio agresivan prema učesnicima… »
Preti suspenzija policajcu koji je uhapsio muškarca dok je pokušavao da probije blokadu u Novom Sadu

Preti suspenzija policajcu koji je uhapsio muškarca dok je pokušavao da probije blokadu u Novom Sadu

Nova pre 3 dana
Policajcu koji je juče interevenisao nad muškarcem koji je pokušao da probije blokadu građana u Novom Sadu preti suspenzija, saznaje Danas iz više izvora iz MUP-a. Nakon što je policajac intervenisao nad muškarcem koji ga je napao, u policijsku ispostavu… »
Policajcu koji je napadnut prilikom pokušaja probijanja blokade raskrsnice u NS preti suspenzija

Policajcu koji je napadnut prilikom pokušaja probijanja blokade raskrsnice u NS preti suspenzija

Luftika pre 3 dana
Prilikom jučerašnjih blokada raskrsnica u Novom Sadu (10. jun), koje organizuju Zborovi građana, došlo je do fizičkog incidenta, kada je muškarac udario policajca u civilu, prilikom pokušaja probijanja blokade. Policajac je potom intervenisao nad… »
Danas: Policajcu koji je udaren u pokušaju da smiri muškarca kod GSP-a u Novom Sadu preti suspenzija

Danas: Policajcu koji je udaren u pokušaju da smiri muškarca kod GSP-a u Novom Sadu preti suspenzija

Novi magazin pre 3 dana
Policajcu koji je juče intervenisao nad muškarcem koji je pokušao da probije blokadu građana kod GSP-a na Novom naselju preti suspenzija, piše list Danas na osnovu saznanja iz više izvora iz MUP-a. Nakon što je policajac intervenisao nad muškarcem koji… »
(VIDEO) Muškarac napao policajca tokom blokade raskrsnice u Novom Sadu

(VIDEO) Muškarac napao policajca tokom blokade raskrsnice u Novom Sadu

Danas pre 3 dana
Tokom blokade trideset raskrsnica u Novom Sad koju organizuj Zborovi Novog Sada, mnuškarac je udario policajca u civilu. U toku blokade, na raskrsnici Futoškog puta i Bulevara Patrijarha Pavla kod GSP-a, muškarac je prišao građanima koji je blokiraju… »
Blokada Zborova građana Novog Sada: „Dosta je bežanja! Suočite se s narodom i raspišite izbore za mesne zajednice!“ (VIDEO…

Blokada Zborova građana Novog Sada: „Dosta je bežanja! Suočite se s narodom i raspišite izbore za mesne zajednice!“ (VIDEO…

Danas pre 3 dana
Blokade 30 raskrsnica u gradu, koje organizuju Zborovi Novog sada i građani počele su u 19 časova i trajaće do 20 časova. Ovo je peta blokada koju organizuju Zborovi građana Novog Sada koji traže izbore za Savete mesnih zajednica, koje lokalna vlast ne… »

Vesti dana »