Повезане вести

Током јучерашње блокаде, на раскрсници код ГСП-а, инцидент, па хапшење

Током јучерашње блокаде, на раскрсници код ГСП-а, инцидент, па хапшење

НовиСад.цом 11.06.2025
Нови Сад – Зборови грађана блокирали су синоћ од 19 до 20 часова 28 раскрсница захтевајући расписивање избора за месне заједнице, а код ГСП-а избио је инцидент када је један мушкарац изашао из аутомобила и почео да се расправља… »
Мушкарцу који је на блокадама напао полицајца следи кривична пријава за ометање или напад на службено лице

Мушкарцу који је на блокадама напао полицајца следи кривична пријава за ометање или напад на службено лице

Мој Нови Сад 11.06.2025
Мушкарац који је у уторак, 10. јуна, током грађанске блокаде раскрснице на Новом насељу у Новом Саду ударио полицајца добиће кривичну пријаву за ометање или напад на службено лице. Каква ће бити коначна пријава, зависи од… »
„Друже, па ја сам ваш! Цели живот сам са вама“: Снимак хапшења мушкарца који је хтео да пробије блокаду у Новом Саду био би…

„Друже, па ја сам ваш! Цели живот сам са вама“: Снимак хапшења мушкарца који је хтео да пробије блокаду у Новом Саду био би…

Нова 11.06.2025
Један од догађаја који су обележили бокаду 28 раскрсница у Новом Саду, у организацији Зборова тог града који траже изборе за месне заједнице, свакако је хапшење мушкарца који је покушао да пробије блокаду. Он је најпре био… »
Прети суспензија полицајцу који је ухапсио мушкарца док је покушавао да пробије блокаду у Новом Саду

Прети суспензија полицајцу који је ухапсио мушкарца док је покушавао да пробије блокаду у Новом Саду

Нова 11.06.2025
Полицајцу који је јуче интеревенисао над мушкарцем који је покушао да пробије блокаду грађана у Новом Саду прети суспензија, сазнаје Данас из више извора из МУП-а. Након што је полицајац интервенисао над мушкарцем који га је… »
Данас: Полицајцу који је ударен у покушају да смири мушкарца код ГСП-а у Новом Саду прети суспензија

Данас: Полицајцу који је ударен у покушају да смири мушкарца код ГСП-а у Новом Саду прети суспензија

Нови магазин 11.06.2025
Полицајцу који је јуче интервенисао над мушкарцем који је покушао да пробије блокаду грађана код ГСП-а на Новом насељу прети суспензија, пише лист Данас на основу сазнања из више извора из МУП-а. Након што је полицајац… »
Полицајцу који је нападнут приликом покушаја пробијања блокаде раскрснице у НС прети суспензија

Полицајцу који је нападнут приликом покушаја пробијања блокаде раскрснице у НС прети суспензија

Луфтика 11.06.2025
Приликом јучерашњих блокада раскрсница у Новом Саду (10. јун), које организују Зборови грађана, дошло је до физичког инцидента, када је мушкарац ударио полицајца у цивилу, приликом покушаја пробијања блокаде. Полицајац је потом… »
(ВИДЕО) Мушкарац напао полицајца током блокаде раскрснице у Новом Саду

(ВИДЕО) Мушкарац напао полицајца током блокаде раскрснице у Новом Саду

Данас 11.06.2025
Током блокаде тридесет раскрсница у Новом Сад коју организуј Зборови Новог Сада, мнушкарац је ударио полицајца у цивилу. У току блокаде, на раскрсници Футошког пута и Булевара Патријарха Павла код ГСП-а, мушкарац је пришао… »
Блокада Зборова грађана Новог Сада: „Доста је бежања! Суочите се с народом и распишите изборе за месне заједнице!“ (ВИДЕО…

Блокада Зборова грађана Новог Сада: „Доста је бежања! Суочите се с народом и распишите изборе за месне заједнице!“ (ВИДЕО…

Данас 10.06.2025
Блокаде 30 раскрсница у граду, које организују Зборови Новог сада и грађани почеле су у 19 часова и трајаће до 20 часова. Ово је пета блокада коју организују Зборови грађана Новог Сада који траже изборе за Савете месних… »

Вести дана »