Повезане вести
Током јучерашње блокаде, на раскрсници код ГСП-а, инцидент, па хапшење
НовиСад.цом 11.06.2025
Нови Сад – Зборови грађана блокирали су синоћ од 19 до 20 часова 28 раскрсница захтевајући расписивање избора за месне заједнице, а код ГСП-а избио је инцидент када је један мушкарац изашао из аутомобила и почео да се расправља… »
Мушкарцу који је на блокадама напао полицајца следи кривична пријава за ометање или напад на службено лице
Мој Нови Сад 11.06.2025
Мушкарац који је у уторак, 10. јуна, током грађанске блокаде раскрснице на Новом насељу у Новом Саду ударио полицајца добиће кривичну пријаву за ометање или напад на службено лице. Каква ће бити коначна пријава, зависи од… »
„Друже, па ја сам ваш! Цели живот сам са вама“: Снимак хапшења мушкарца који је хтео да пробије блокаду у Новом Саду био би…
Нова 11.06.2025
Један од догађаја који су обележили бокаду 28 раскрсница у Новом Саду, у организацији Зборова тог града који траже изборе за месне заједнице, свакако је хапшење мушкарца који је покушао да пробије блокаду. Он је најпре био… »
Прети суспензија полицајцу који је ухапсио мушкарца док је покушавао да пробије блокаду у Новом Саду
Нова 11.06.2025
Полицајцу који је јуче интеревенисао над мушкарцем који је покушао да пробије блокаду грађана у Новом Саду прети суспензија, сазнаје Данас из више извора из МУП-а. Након што је полицајац интервенисао над мушкарцем који га је… »
Данас: Полицајцу који је ударен у покушају да смири мушкарца код ГСП-а у Новом Саду прети суспензија
Нови магазин 11.06.2025
Полицајцу који је јуче интервенисао над мушкарцем који је покушао да пробије блокаду грађана код ГСП-а на Новом насељу прети суспензија, пише лист Данас на основу сазнања из више извора из МУП-а. Након што је полицајац… »
Полицајцу који је нападнут приликом покушаја пробијања блокаде раскрснице у НС прети суспензија
Луфтика 11.06.2025
Приликом јучерашњих блокада раскрсница у Новом Саду (10. јун), које организују Зборови грађана, дошло је до физичког инцидента, када је мушкарац ударио полицајца у цивилу, приликом покушаја пробијања блокаде. Полицајац је потом… »
(ВИДЕО) Мушкарац напао полицајца током блокаде раскрснице у Новом Саду
Данас 11.06.2025
Током блокаде тридесет раскрсница у Новом Сад коју организуј Зборови Новог Сада, мнушкарац је ударио полицајца у цивилу. У току блокаде, на раскрсници Футошког пута и Булевара Патријарха Павла код ГСП-а, мушкарац је пришао… »
Блокада Зборова грађана Новог Сада: „Доста је бежања! Суочите се с народом и распишите изборе за месне заједнице!“ (ВИДЕО…
Данас 10.06.2025
Блокаде 30 раскрсница у граду, које организују Зборови Новог сада и грађани почеле су у 19 часова и трајаће до 20 часова. Ово је пета блокада коју организују Зборови грађана Новог Сада који траже изборе за Савете месних… »
Вести дана »

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 4 сатијош 4 повезане

"Имам њен снимак" Скандалозна учесница Елите запретила Мини Врбашки: "Открићу све о њој"
Ало пре 2 сатајош 3 повезане