Povezane vesti
"Mislila sam da Melina i njena deca imaju bliskiji odnos": Modna kreatorka živi daleko od Srbije posle razvoda od Džinovića, a…
Blic pre 3 dana
Lepa modna kreatorka Melina Džinović (devojačko Galić) i poznati folk pevač Haris Džinović našli su se u centru skandala nakon vesti o krahu braka, a od tog trenutka su se pojavili mnogobrojni navodi o njihovom odnosu. Tim povodom se oglasila i… »
„Blam me je od tate“: Đina Džinović rešila da se bavi ovim – mama Melina će biti presrećna
Nova pre 2 dana
Ćerka Meline i Harisa Džinovića svojim luksuznim životom privlači mnogo pažnje, a jednom prilikom je otkrila čime planira da se bavi. Đina Džinović privukla je pažnju na društvenim mrežama, a malo je poznato da ne planira da gradi karijeru influenserke… »
Haris Džinović stvara pritisak Đini da peva: Nedavno se zaposlila, a evo da li uopšte planira da postane pevačica
Mondo pre 3 dana
Mlada influenserka Đina Džinović otkrila je da li zapravo ima talenat za pevanje. Prošle godine, poznati pevač Haris Džinović i njegova supruga, modna kreatorka Melina, okončali su svoj dugogodišnji brak iznenadnim razvodom, koji je pratio niz javno… »
"Otac mi stvara pritisak": Ćerka Harisa Džinovića tvrdi da ima talenat za pevanje - evo da li postaje pevačica: "Mama me je…
Blic pre 3 dana
Poznati pevač Haris Džinović i njegova dugogodišnja žena, modna kreatorka Melina, prošle godine su se brzopotezno razveli, a pevač je javno izneo sav prljav veš iz njihovog braka. O njihovim naslednicima, ćerki Đini i sinu Kanu, se i te kako priča, a… »
Vesti dana »

Izrael i Iran nastavili napade, eksplozije u Jerusalimu, Tel Avivu i Teheranu
BBC News pre 3 minutajoš 19 povezanih

Spremite se za spaljivanje Srbija će danas ključati, evo koji deo zemlje će najgore proći
Alo pre 23 minutajoš 21 povezana

Uživo "Ovo je samo početak"; Probijena gvozdena kupola; Iz Irana stižu nove pretnje FOTO/VIDEO
B92 pre 38 minutajoš 22 povezane

Da li je ova zastrašujuće prosta greška kopilota dovela do katastrofe u kojoj je poginulo 265 ljudi?
Telegraf pre 37 minutajoš 10 povezanih