Povezane vesti

Austrijska policija traži odgovore o masovnoj pucnjavi u školi

Austrijska policija traži odgovore o masovnoj pucnjavi u školi

Al Jazeera pre 2 dana
Policija je izjavila da je muškarac, naoružan sačmaricom i pištoljem, djelovao sam. U Austriji traje trodnevna žalost nakon pucnjave u srednjoj školi u Grazu u kojoj je smrtno stradalo deset osoba, a 21-godišnji napadač počinio samoubistvo. Motiv napada… »
Kako se Austrijanci bore nakon tragedije u Grazu

Kako se Austrijanci bore nakon tragedije u Grazu

Al Jazeera pre 2 dana
Brojni timovi psihologa i psihijatara cijelo jutro su proveli s učenicima i njihovim roditeljima. U Austriji traje trodnevna žalost nakon pucnjave u srednjoj školi u Grazu u kojem je naoružani napadaš ubio deset osoba i potom izvršio samoubistvo. Motiv… »
"Video sam ga, pucao je u bravu": Veroučitelj iz Graca jedva spasio živu glavu, opisao blizak sa masovnim ubicom Arturom

"Video sam ga, pucao je u bravu": Veroučitelj iz Graca jedva spasio živu glavu, opisao blizak sa masovnim ubicom Arturom

Blic pre 2 dana
"Odlučio sam da pobegnem niz hodnik do stepeništa. Tada sam ga nakratko video - pucao je u bravu kako bi ušao. Pomislio sam: 'Ovo se ne dešava'", ovako je veroučitelj Pol Niče opisao trenutke tokom jučerašnje masovne pucnjave u školi u Gracu, drugom po… »
Policija traga za odgovorima: Zašto je ubijeno 10 ljudi u Gracu

Danas pre 2 dana
Austrijske vlasti tragaju za odgovorom zašto je 21-godišnji naoružani čovek ubio 10 ljudi u njegovoj bivšoj srednjoj školi u Gracu pre nego što je izvršio samoubistvo. Ovo je jedan od najgorih činova nasilja u savremenoj istoriji Austrije. Policija je… »

Radio 021 pre 2 dana
Dok su ljudi u šoku zbog najtežeg zločina u savremenoj istoriji zemlje, policija i dalje pokušava da utvrdi šta je navelo 21-godišnjaka da puca po učenicima u školi. REUTERS/Leonhard Foeger Austrijske vlasti tragaju za odgovorom zašto je 21-godišnji… »

NIN pre 2 dana
Austrijske vlasti tragaju za odgovorom zašto je 21-godišnji naoružani čovek ubio 10 ljudi u njegovoj bivšoj srednjoj školi u Gracu pre nego što je izvršio samoubistvo. Ovo je jedan od najgorih činova nasilja u savremenoj istoriji Austrije. Policija je… »

Južne vesti pre 2 dana
REUTERS/Leonhard Foeger Austrijske vlasti tragaju za odgovorom zašto je 21-godišnji naoružani čovek ubio 10 ljudi u njegovoj bivšoj srednjoj školi u Gracu pre nego što je izvršio samoubistvo. Ovo je jedan od najgorih činova nasilja u savremenoj istoriji… »
Šta čeka Austriju nakon masakra u Gracu

Šta čeka Austriju nakon masakra u Gracu

Politika pre 2 dana
Tragedija u školi u Gracu je nacionalna tragedija koja je duboko potresla celu zemlju. Austrija će proglasiti trodnevnu žalost nakon što je 21-godišnji mladić ubio najmanje 10 ljudi u školi, u drugom najvećem gradu u zemlji, Gracu. Napadač je u utorak… »
Najsmrtonosnija masovna pucnjava u Austriji: Ko su žrtve u Grazu, a ko napadač?

Najsmrtonosnija masovna pucnjava u Austriji: Ko su žrtve u Grazu, a ko napadač?

Al Jazeera pre 2 dana
Najmanje 11 ljudi poginulo je u najsmrtonosnijoj masovnoj pucnjavi u drugom najvećem gradu Austrije. Napadač je u utorak otvorio vatru u srednjoj školi u Grazu, drugom gradu u Austriji po broju stanovnika. Prema izjavama gradonačelnika i policije… »

Vesti dana »