Povezane vesti

Marka pogodila tragedija: Nisam hteo ni da dođem ali sam morao (video)

Marka pogodila tragedija: Nisam hteo ni da dođem ali sam morao (video)

Sportski žurnal 11.06.2025
„Nije me briga za ovu utakmicu, nisam hteo da igram - misli su mi samo u Gracu“. Fudbalska reprezentacija Austrije savladala je San Marino 4:0 i posle drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo zadržala maksimalan učinak. Ipak, niko u austrijskom… »
Nakon masakra u Gracu, strah se preliva i na Srbiju! Stručnjaci o najavljenom "Ribnikaru dva" na Novom Beogradu: Pravimo…

Nakon masakra u Gracu, strah se preliva i na Srbiju! Stručnjaci o najavljenom "Ribnikaru dva" na Novom Beogradu: Pravimo…

Kurir 11.06.2025
U pucnjavi koja se dogodila u srednjoj školi u Gracu, Austriji, prema najnovijim podacima, život je izgubilo najmanje 11 ljudi, dok su više od 30 povređenih. Napadač, 21-godišnji bivši učenik sa zakonskim dozvolama za pištolj i pušku, izvršio je… »
Srbin u suzama zbog masakra: „Ne znam da li smo više sigurni u ovom svetu“

Srbin u suzama zbog masakra: „Ne znam da li smo više sigurni u ovom svetu“

Sputnik 11.06.2025
Marko Arnautović, srpski fudbaler koji nastupa za reprezentaciju Austrije, u suzama je prokomentarisao masakr u Gracu. U tom gradu se dogodilo masovno ubistvo u jednoj školi, a šok je toliki da su o tome govorili i fudbaleri Austrije posle utakmice… »
Nisam želeo da dođem ovde....: Marko Arnautović nije mislio na fudbal posle masakra u Gracu

Nisam želeo da dođem ovde....: Marko Arnautović nije mislio na fudbal posle masakra u Gracu

Euronews 11.06.2025
Najbolji fudbaleri Austrije sinoć su opravdali ulogu apsolutnog favorita protiv "malog" San Marina (4:0), u kvalifikcijama za Svetsko prvenstvo sledeće godine, ali vest dana u tom delu Evrope kao i širom sveta jeste jučerašnje masovno ubistvo počinjeno u… »
Arnautović zaplakao zbog masakra u Gracu: „Nisam hteo da dođem, ovo je brutalno“ VIDEO

Arnautović zaplakao zbog masakra u Gracu: „Nisam hteo da dođem, ovo je brutalno“ VIDEO

Nova 11.06.2025
Marko Arnautović, napadač reprezentacije Austrije, zaplakao je tokom intervjua posle pobede njegove selekcije nad San Marinom (4:0), a sve zbog užasnog masakra koji se dogodio u Gracu. Arnautović je bio dvostruki strelac u meču kvalifikacija za Svetsko… »
Arnautović slomljen od bola: "Nisam ni želeo da dođem ovde"

Arnautović slomljen od bola: "Nisam ni želeo da dođem ovde"

Sportske.net 11.06.2025
Fudbalska reprezentacija Austrije trijumfalno je okončala junski ciklus kvalifikacija za Mundijal pošto je ubedljivo savladala San Marino u gostima, ali rezultat u državici na Apeninskom poluostrvu ostao je u drugom planu zbog tragedije u Gracu gde je… »
Marko Arnautović i reprezentativci Austrije dirljivim gestom odali poštu žrtvama masakra u Gracu posle meča

Marko Arnautović i reprezentativci Austrije dirljivim gestom odali poštu žrtvama masakra u Gracu posle meča

Telegraf 11.06.2025
Fudbaleri Austrije savladali su San Marino sa 4:0 na gostovanju i napravili novi korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo, a dva gola postigao je Marko Arnautović. On je posle meča bio utučen, rekao je da nije želeo da igra zbog tragedije koja je pogodila… »
Arnautović u suzama: "Nisam ni želeo da dođem" VIDEO

Arnautović u suzama: "Nisam ni želeo da dođem" VIDEO

B92 11.06.2025
Marko Arnautović, fudbaler Austrije, bio je veoma emotivan nakon dešavanja u tamošnjoj zemlji. Fudbaleri Austrije pobedili su San Marino rezultatom 4:0 u utorak uveče u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Nakon utakmice je Marko Arnautović razgovarao… »
Kome je do fudbala? Marko Arnautović totalno slomljen zbog tragedije

Kome je do fudbala? Marko Arnautović totalno slomljen zbog tragedije

Večernje novosti 11.06.2025
ODIGRAO je Marko Arnautović još jednu sjajanu partiju. FOTO: Printskrin Velika želja Crvene zvezde postigao je dva gola u pobedi Austrije nad San Marinom, ali bio je potpuno slomljen zbog masakra koji se dogovio u školi u Gracu. - Nemam reči... Nisam ni… »
Marko Arnautović grcao u suzama! Odigrao meč za Austriju, dao dva gola, pa se raspao na komade pred kamerama: "Nisam ni želeo…

Marko Arnautović grcao u suzama! Odigrao meč za Austriju, dao dva gola, pa se raspao na komade pred kamerama: "Nisam ni želeo…

Kurir 11.06.2025
Fudbalska reprezentacija Austrije opravdala je ulogu favorita protiv San Marina i savladala je ovu reprezentaciju u gostima rezultatom 4:0 u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Austrijanci su pitanje pobednika rešili već u prvom poluvremenu kada… »
"Nisam hteo da dođem, ne zanima me fudbal": Marko Arnautović u suzama zbog Graca, opsovao u besu

"Nisam hteo da dođem, ne zanima me fudbal": Marko Arnautović u suzama zbog Graca, opsovao u besu

Mondo 11.06.2025
Marko Arnautović je bio jako tužan i ljut posle meča sa San Marinom. Posle vesti iz Graca nije hteo da igra fudbal, ali je morao. Marko Arnautović je dao dva gola na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv San Marina, ali mu nije bilo ni do… »
"Nisam želeo da dođem ovde, a morao sam": Arnautović izašao slomljen pred kamere posle dva gola

"Nisam želeo da dođem ovde, a morao sam": Arnautović izašao slomljen pred kamere posle dva gola

Telegraf 11.06.2025
Fudbalska reprezentacija Austrije je slavila sa ubedljivih 4:0 protiv San Marina, ali trijumf i golovi pali su u drugi plan! Marko Arnautović, koji je postigao dva pogotka, bio je vidno potresen nakon utakmice i u emotivnom intervjuu za "ServusTV" otkrio… »

Vesti dana »